mert mentem vele egy kört :-(
és mert nagyon nem tudok megbarátkozni az új Alfa dizájnnal :-((
és még inkább nem értem, hogy mit keres a műszerfalon egy festett izé keresztben :-(((
Szerintem az volt a baj,hogy magyar vagyok és szúrja a szemüket.Aki azt írta,fagyisbódé,annak egy 3.2 Brerája van.Nem akartam veszekedni velük,én igazi alfás vagyok,aki segít a kartársnak és nem lefikázza.
A fiam meg úgy jellemzi a német prémium márkákat, hogy olyan a formájuk, mint a kisiskolás tolltartó. :) Ők még leragadtak a Panzer formájánál. :) Persze egy két kivétel akad csak nem sok. Egy letisztult Koreai is tudja a Német formákat alsó hangon.
No... megtaláltam azt a topicot. Ne vedd reprezentatívnak a felmérést, hiszen csak pár ember reagált. Az egyiknek ráadásul tetszik. :)
Na meg azt se feledjük, hogy a németek olykor nagyon "szabálytisztelőek", pl. ha tuningról van szó. A mi mércénkkel mérve már-már beteg mértékben.
(Az Alfisti.net amúgy komolyabb oldal, mint ez az Alfa Portal.de.)
Mindegyiküknek volt valami negatív hozzászólása.Nem így kell csinálni,tök egyszerű lenne,de náluk nem engedik stb.Volt aki csak ennyit írt:jtd Kirmesbude,bah...! Külömben ez szó szerint mit jelent?
No meg az egykilenc 8V amúgy is talán a legstabilabb konstrukció ever. Szerintem itt tényleg arról van szó, h van-e "felesleges" pénz. Mert ha igen, akkor lehet luxusra áldozni, amit egy újabb autó jelent. Viszont annak a pénznek lehet jobb helye is. (Befektetés, akár cégben, akár tőzsdén, stb.)
Ez az én nagy örök dilemmám is, ezért nem bírok zöldágra vergődni autóügyben. A mostani is benne van üzemanyagostól,alkatrészestől, vételárastól stb havi 100-ban. Mivel az értékvesztése csökken, a szervízelése egyelőre stagnál (de előbb utóbb nőni fog), nyugodtan lehet ezzel számolni míg ki nem múlik alólam.
Most ezt lecserélném egy újabbra, a 100 a minimum, de inkább a 200 lenne a reális. Úgyhogy ugyanez a bajom, csak én egyelőre a másik oldalról szemlélem a helyzetet. Piszkosul sajnálnám azt a havi plusz 100-ast bármilyen autóra, közben meg csak piszkál a gondolat, hogy csak kéne váltani. Egyelőre a mérleg az egyensúly körül billeg, van olyan jó még a 146, hogy ne akarjak szabadulni tőle, és nincs olyan autó amire mindenáron vágynék. Ha bármelyik oldal megváltozik, nekem akkor lesz másik autóm :-)))
Tegnap regiztem a német alfa lapra.Az egy dolog,hogy nem mindenkinek tetszik az átalakított első lámpám,de már a 2.4 dízelre is pfujjogtak!Hol van itt ezen a honlapon olyan,hogy egy alfás minden előzmény nélkűl fikázza a másik autóját?!Lehet,csak azért buzerálnak mert beírtam az adatlapomba,hogy magyar vagyok?
nem tartom magam hóhérnak, de egy pont egy olyanra fáj a fogam és lassan már "összeáll" az alku a kereskedéssel is :-))
Ha 2,4-et keresel, akkor siess, talán még van valamelyik kereskedésben készleten :-)
Hogy miért nem?Talán mert mindig újabbat,jobbat szeretnék.Eladásra veszem?Enyhe túlzás.Mint mondtam egy kocsin átlag évi 1 misi a bukóm.Meg ha eladásra venném nem szervízelném le teljessen állandóan.A többiről nem is beszélve.Lehet,hogy az lessz,hogy ez marad jó pár évig.Mi bajom lehet?