Van egy Giuliettás nyakbaakasztóm, ami eladó, vagy elcserélhető Alfa Romeo vagy 166-os feliratú nyakbaakasztóra. Elég jó anyagból van, gyári minőségű tartozék. A csere mehet szőrén, ill ha megvennéd, az ára legyen mondjuk 2000 ft.
a Lestert visszaküldtem mert nem akartam legozni vele, és a barkács szakkör sem izgatott fel. a gyári hátfalat akarom majd lefóliázni. A Novitec cuccaitól sem rogytam be annyira, hogy akár a gyári felnit is lecseréljem rá. Nem dobnak annyit a cuccai a megjelenésen hogy forintot adjak érte. viszont unaloműzőnek biztos jók pakolgatni
elszégyelltem magam egy nő előtt, aki olyan barát féle és elmondta hogy hogyan szokta 8500-nál leforgatni a Celicáját , én meg eddig meg sem próbáltam . negyedikben 180 felett tudott egy vonással a Giu :-)
Nagyon jó volt a Halálos Iramban 6.
Köszönöm a stábnak még 1x a lehetőséget, hogy megnézhettük a premieren.
Nagyon szép volt a Giulietta, csak kár, hogy sötétbe forgatták a végét.
A hangja is elképesztő volt.
Egyszóval frankó autótok van. :)
A mélygarázsból pedig üdv innen is a rosso és a bianco Giu-nak! :)
:))) Én is olvastam egy-kettőt, miután anno megjegyeztem, hogy az új Giulietta szerintem alkalmas a 4x4-re és kéne is, hogy jöjjön belőle egy izmos verzióban... de hááát ez van! :)))
a filmről ? nem érdekel :-) a modellről ? hogy a platform alkalmas összkerékhajtás fogadására is. lehet hogy a "jövő alfái" egyik leszármazója :-) ezt miért ide írom ? mert másik topic-ban annyi az okos+ az ipari formatervező hogy oda nem merem :-)