Szerintetek szép ez a felni egy spideren ? Kicsit olyan érzésem van mint ha nem rá való lenne így a kép láttán... 97'es spiderre akkor minden további nélkül rámegy , ugye ?
De ez csak a gumi magassága. A felni kétésfél centivel nagyobb, tehát összességében annyival nagyobb a te kereked. Ha így nézem, már nem váltóméret. 2,5 centi átmérőben már különbség.
"...ne Alfa Spider legyen az amiből limót akarunk csinálni... "
Nem a kényelemre gondoltam, a felni/gumi kombót sajnálom. Volt 17-es kerekem a 156-on, nem győztem gumishoz rohangálni. 5 kerekem volt, egyet mindig csináltak.
Szerintem rossz a megközelítés:)
Miért kezeljünk egy Alfa Spidert racionálisan, amikor mindenről szól csak arról nem?
Ha az a cél hogy minél komfortosabban utazzunk, akkor ne Alfa Spider legyen az amiből limót akarunk csinálni. Szerintem egy autót úgy lehet jobbá tenni, ha az erősségeit emeljük ki, nem a korlátait feszegetjük. Erőssége pl. a szépség, amit egy jó felnivel fokozni lehet, emiatt 17-18 coll és /40-45 is nyugodtan szóba jöhet szerintem.
Azt mondod a só kezdte ki? De miért a leghátsó hűtőt? Ami előtte van az épnek tűnik. Vagy egyszerűen ez csak ilyen? (Mediterrán autó, nem kalkuláltak a sózással?)