Nagy valószínűséggel jó időnk lesz:-)
Spider tulajok! Második nekifutás!
Nyitott tetős Balaton körüli túra, Balatonnal, kompozással, olasz kajával és kocsikázással.
Időpont: 2011.05.22. vasárnap
Találkozó: Balatonalmádiban a Shell kúton
Gyülekező: 10:00 - 11:00
Indulás után kis kirándulás Tihanyban (pl. az Ötvös Csöpi féle útvonalak), majd komppal át a túloldalra. (Útvonal és a program pontosítása a gyülekező helyén.)
Ebéd Zamárdiban, Mauronál. Ebéd után a Balcsi északi részét megkerülve vissza a kiindulási pontra. Az esetleges további megállókat (pl. további kávé, üdítő fogyasztás céljából) az ebédnél egyeztetjük.
Kit érdekelne a dolog?
- Piritu
- Rohodi Mihály+Andrea yellow szpájdival :-)
- Pearl&Blade
- WhiteLady & Andy
Nem ítéltem, a tényeket írtam.
Egyébként sok esetben a CHF-ben felvett hitel törlesztője még mindig nem éri el azt a szintet, amennyi az ugyanakkor felvett HUF alapú lett volna. Plusz a bankok egyre inkább partnerek az átütemezésekben, mert iszonyú mennyiségű visszavett autó van náluk, amivel nem tudnak mit kezdeni, mert pl. jogvitás. A Merkantil telepén Kecskeméten kb. 2.000 autó állt egyszerre tavaly nyáron...
Pearl2011-05-20 19:15:11 //
2998
Nyitott tetős Balaton körüli túra, Balatonnal, kompozással, olasz kajával és kocsikázással.
Indulás után kis kirándulás Tihanyban (pl. az Ötvös Csöpi féle útvonalak), majd komppal át a túloldalra. (Útvonal és a program pontosítása a gyülekező helyén.)
Ebéd Zamárdiban, Mauronál. Ebéd után a Balcsi északi részét megkerülve vissza a kiindulási pontra. Az esetleges további megállókat (pl. további kávé, üdítő fogyasztás céljából) az ebédnél egyeztetjük.
Kit érdekelne a dolog?
- Piritu
- Pearl&Blade
KGBMAN2011-05-20 16:36:38 //
2997
Ja és tegyük hozzá, hogy a gazdasági válság - amihez semmi közöm, mert nem tehetek róla hogy a bankárok kretének - az olyan szinten tett keresztbe, hogy 1.5x annyi lett a törlesztő. De az ember igyekszik, próbálkozik, a banki piócák meg csak szívják a vérét.
Meg tudom érteni, hogy vissza akarja kapni, mert nekem is ha nem nőtt volna a szívemhez akkor tennék rá, főleg hogy törött.
És nem szeretek kritizálni senkit ilyen téren, hiszen nem tudhatjuk soha, hogy mi volt az a kényszer ami miatt így alakult. Vannak helyzetek, amikor a legjobban szeretett hobbiautó is sokad rangúvá válhat a helyzet változása miatt. Családi okok, lakás törlesztés (lakni mégiscsak kell vhol), egészségügyi helyzet amikor semmi sem olyan fontos, mint az hogy az illető vagy hozzátartozója egészséges legyen.
Én nem ismerem a történetet, de amíg ez így van, addig nem ítélek.
KGBMAN2011-05-20 16:23:39 //
2996
Ez már nem az én dolgom :) És nem is érdekel az ilyen.
Nekem is van még 6 hónap az elmaradásokkal együtt, de ha el is indítanak vmit ezt a kocsit nem vagyok hajlandó visszaadni,. Inkább vhhonnan kerítek annyit és befizetem. Nagyon gáz az, hogy az ember 4 éven át fizeti, aztán egyéb dolgok miatt kénytelen késni és a végén a bank hapciáskodik.. Nomeg hajlandóságot sem mutat arra, hogy a meglévőt némi további kamatért cserébe elossza, mondjuk 6 hónap helyett 12-re..
És az állam sem segít abban, hogy ilyenkor védjen, még ha fizetési hajlandóságot mutatsz, akkor sem.. :(((
Hát ha a Merkatil elfogad egy licitet, akkor már csak óhajthatja visszaszerezni, sok esélye nincs. Legfeljebb polgári peresben pár év alatt rendezik, de nem az adós van nyerő helyzetben, ő nem fizetett, ráadásul így adta le az autót, ahogy a képek mutatják. Nem vall gondos gazdára :-( Sima nyertes a bank.
(Vettem már ua. licites autót, ahol az adós perelni próbálta a finanszírozót, a végén rávarrták az eljárási díjakat is...)
Ne bánd a spoilereket, mert ez nem Zender, csak az eleje. Az meg már akkor is törött volt, mielőtt Totti megvette a kereskedőtől. A küszöb Cadamuro másolat, ráadásul igen gagyi, hullámos, csúnya.
KGBMAN2011-05-20 16:04:30 //
2993
Tudtommal a tulaj vissza óhajtja szerezni magának a gépet.
KGBMAN2011-05-20 16:02:54 //
2992
Én tudom.. Ahogy azt is, hogy a króm bukókkal mit műveltek. Utóbbi egy szép zöld spiderben van amit a marha gazdája összetört, de újjáépít és ha isten is úgy akarja lefényezi 8C fehérre.. Aztán majd a Sienak is követik őt ugyanerre az autóra. :))))))
Jó helyre kerültek sztem.. Bezárt garázsban, kutyákkal védve vannak addig is, egyenként nylon zsákba téve és a GT 18-as felnijeinek dobozába csomagolva, hogy a por ne lepje. Az meg külön történek, hogy a dobozok eredeti tartalma már Ribipeti autóját díszítik. :)
(remélem megnyugtató választ kaptál :))))
ja és ha anno időben kapcsolok akkor a Zender szett is helyet cserél küszöböstül, lökösöstül, mindenestül..
Hát licitálj rá, még lehet, h el is hozhatnád öccázé :-)
ajanlattetel@merkantil.hu
Andy2011-05-20 09:06:43 //
2990
Na de ennyit még mindig nem ér! Majd ha adják ötcá ezer forintért akkor lehet megnézem. ;)))
A baj az, hogy mire ez rendesen lábra lesz állítva, addigra az egyik legdrágább Spider lesz.
Mert ugye kell rá 4 kerék gumistól, igényel egy teljesen új belsőt, fényezni kéne gazdagon, a motorfelújítás sem nagyon várhat, és még egy métert sem mentünk. Ki tudja az egykor 18-as Sienák a /35 gumival (amiben 0,3 bár nyomás volt olykor) mit műveltek vele. :)))
Szemely szerint mehetnekem van. Barmikor tarthatunk, csak az ido engedje meg.
Bocs mobilrol irok.
Felőlem, én bármikor benne vagyok. Bár sokan még nem jelentkeztek amúgy sem :-)
gyml2011-05-19 20:11:41 //
2986
Ááááá,nem leszek itthon. Biztos nem akarjátok későbbre tolni??
Kit érdekelne a dolog?
- Piritu
KGBMAN2011-05-19 07:34:45 //
2984
Háááááát Van alternatíva, csak... Hogy is mondjam.. Piszok drága. Magicar autóriasztó. Ott csak egy távirányítóval futkosol, amivel távolról indíthatod a verdát, ha közeledsz hozzá nyitnak a zárak, ha távolodsz becsuk, csomagteret nyit, stb.. Maddog-nak van ilyen a verdában, én is tervezem hasonló beépítését.
Jahh, közben kiderült más forrásbol is h übergagyi...de nem talaltam alternativat. :(
Hogy ne legyen egy böszme kulccsomója az embernek.
Egy normalis bicskakulcs ami nyitja, kiriasztja, ablakut felhuz, csomagtartot nyit, inditja a vasat. De eleg remenytelennek latszik kesz cuccban ilyen. :(
KGBMAN2011-05-18 13:34:22 //
2981
Én nem rondítanám el a szép kulcsot. Ha központi és csomagtérnyitás akkor minek bele a kulcs????? Nem értem.
KGBMAN2011-05-18 13:32:43 //
2980
Ez rohadt gagyi, ne dobj ki rá pénzt.. Szépkopik, kilötyögősödik, stb.. Kidobott pénz. Inkább akkor egy rendes távirányítós pageres riasztós cucc.
Kit érdekelne a dolog?
- Piritu
Másold át és írd magad hozzá, ha érdekel...
gyml2011-05-18 07:32:44 //
2978
Nekem ez a hétvége nem jó, nem leszek itthon! :(
Azért ez nem hangzik rosszul: "Vasárnap a változóan felhős időben szórványosan kell záporokra, zivatarokra számítani. Változó irányú szél lesz. 25, 30 fokra számíthatunk."
klatty
Amit adnak kulcsszárat, tényleg gagyi. De a kulcsmásolós simán csinál jobb anyagból, ha kell.
Csöri2011-05-16 21:49:04 //
2975
Én már mondtam.:-)
Elvileg szombaton este érünk haza, tehát vasárnap jó.
E hét végére is rossz időt mondanak :-((( de nekünk okés a most vasárnap is. Többiek?
Csöri2011-05-16 21:32:44 //
2972
Azt át kell tenni. Nekem a puntóban annó ilyen volt. Rém gagyi.:-)
Kösz, közben megjött a valasz is a tulajtól, ugyan ez.
Remek!!!
A kulcs nyelvét meg megfaragják olyannak, mint a gyári?
Nyugi, nyitja a csomagtartót, nekem is ilyen van a 166-ban, meg a céges autóimban. A felső gombbal csippanással zárja be a kocsit, a némítóssal csippanás nélkül zár, az alsóval nyitsz, ha pedig hosszan nyomod, akkor nyitja a csomagtartót.
bicskakulcs
Asszem benevezek egy ilyenre, unom a kulcsozást, külön riasztózást stb.
riasztos verzio
ez jobb lenne, de nem tud csomagtartót nyitni :(
Vki tud esetleg ilyen cuccról mint ez utóbbi, csak "csomagtartós" kivitelben?
gyml2011-05-15 20:39:07 //
2966
Mini és nedves:)
GTPeti2011-05-15 15:56:29 //
2965
Ez egy igazán mini tali volt. :)
gyml2011-05-15 15:40:11 //
2964
Hát nem volt ma túl jó idő.
9kor Pannonhalmánál:
Kicsit később Cseszneknél még mindíg esett:
Aztán Veszprémnél még jobban esett:(
A Balatonnál már nem volt kedvem kiszállni:
Aztán Siófokon hol esett, hol abbahagyta:
Azért Tamásitól Szekszárdig le tudtam nyitni a tetőt, de nem volt jó idő. Nem baj, lesz még alkalom rá! Azért azt nem mondom, hogy nem élveztem az utat. A Bakony kanyarjai csukott tetővel is élvezetesek és legalább kevés autós volt a "pályán"!
Csöri2011-05-15 12:42:57 //
2963
Csütörtötől vasárnapig Siófokon leszek, úgyhogy a vasárnap nekem még jó is lehet.:-)
En nem leszek egy darabig pentektol, AlfaCity is kimarad nalam.
Cserebe viszont nekem hetkoznap is jo ;)
Rögtön itt a lehetőség: jövő vasárnap?
Csöri2011-05-15 11:15:25 //
2960
Akkor szervezzük a következőt.:-)
Nálunk a gép lassan alakul, ugyan még az utastér üres, de estére csillogni fog minden rajta.:-)
Nálam is így volt, mosás, belső takarítás, műszerfalápolás, hűtő berakás. Mr csak a "TRA" hibakód megfejtése van hátra, de ott is közel állok a megoldáshoz .-)
Legalabb tiszta a vas, es tegnap du par aprosagot megcsinaltam rajta amihez egyebkent nem volt semmi kedvem :)
Mondjuk ez igaz, és nyitott tetős konvojozást akarunk :-) Akkor nézzünk más időpontot, üdv mindenkinek.
Szerintem igen, keresünk egy másik időpontot.
Ha nap közben így esik a Balcsin, mint most itt, senki sem látná a konvojt :-((((