"Képzeljék el, hogy van egy autójuk, amit ellopnak, majd egy közelben lakó ember udvarában megtalálják. Ezután tájékoztatják a rendőrséget, aki megerősíti a lopás tényét. Mivel azonban a tolvaj azt állítja, hogy nem használta az autót, így tisztázódik a bűncselekmény alól. Pontosan ez történt a Ferrarival is."
Ez tetszik:-)
Satti2007-07-27 15:40:01 // 28106
Ricso2007-07-27 15:37:31 // 28105
Satti2007-07-27 15:22:42 // 28104
Illetve az összes 2007-es Forma1 felvétel,mert a kis pénzéhes Bernie letiltatta.
Satti2007-07-27 14:58:55 // 28103
Nem semmi,a youtube-on,most nem lehet megnézni a videót,le van tíltva!!
Ricso2007-07-27 14:52:53 // 28102
hát nem tom
1 mekis tábor: elveszik a pontot a mekitől, csökken a mekisek által a nézettség, ha nem marad
2. ferraris tábor: ha elveszik örülünk, hanem meg azért nézzük tovább, hogy így is xarrá legyenek verve a mekik
Szerintem!!
1 mekis tábor: elveszik a pontot a mekitől, csökken a mekisek által a nézettség, ha nem marad
2. ferraris tábor: ha elveszik örülünk, hanem meg azért nézzük tovább, hogy így is xarrá legyenek verve a mekik
Szerintem!!
Ferko2007-07-27 14:46:48 // 28101
Jogos! :-))
Ricso2007-07-27 14:46:34 // 28100
nem láttam még az eredetit
Ferko2007-07-27 14:46:07 // 28099
Csak nekem tűnik úgy, hogy azáltal is, hogy nem büntetnek veszíthetnek nézettséget? Lehet, hogy én gondolom rosszul, de amiatt is, hogy nem büntetik a mekit sokak elpártolhatnak az F1-től. Csakúgy, mint azzal, hogy ha büntetnek persze.
Ricso2007-07-27 14:45:52 // 28098
Mesa ez eredeti?
"donkey face, pusssy face, Schumacher' bitch"????ezek kő keményen nyomták,
én erre leba..tam volna egyet Alonsonak az biztos, de az biztos, hogy szeretik egymást:-)))
"donkey face, pusssy face, Schumacher' bitch"????ezek kő keményen nyomták,
én erre leba..tam volna egyet Alonsonak az biztos, de az biztos, hogy szeretik egymást:-)))
Erhard 242 (Pure Energy)2007-07-27 14:40:43 // 28096
tudod a "ha" dolgokat inkább hanyagoljuk, mert az sehová nem vezet...
Ferko2007-07-27 14:40:13 // 28095
Képzeld! Most készülök német nyelvvizsgára! .-))))))))))
Mondjuk a " **** you " gondolom, hogy mi lehet! :-)))))))))
Mondjuk a " **** you " gondolom, hogy mi lehet! :-)))))))))
Ricso2007-07-27 14:38:48 // 28094
Jaja politika=pénz és itt nem a lefizetésre gondolok nehogy valaki félreértse, hanem a mögöttes lovékra
Sőt még jól is jöhetnek az F1nek az ilyen botrány, beszélnek róla.
Tegyük fel megbüntetik a mecit pontlevonással ezáltal csökken a nézetség(csak tegyük fel nem vagyok fogyasztó pszihológus) sokkal többet ártanának vele mint amennyit a büntetéssel nyernének. de lehet hülyeségeket beszélek, nagyon fáj a fejem:-)))
Teljesen jogos a fferrari elháborodása nincs rá bizonyíték, de egyszer csak qva jók a mecic, nincs igazán müxaki probléma jó minden úgy hogy drasztikus szervezeti/ mérnőkgárda változáson nem esett át, na mindegy nem kell mutogatni meg kell mutatni és meg kell verni őket, ennyi. Forza Scuderia & Cuora Sportivo
Sőt még jól is jöhetnek az F1nek az ilyen botrány, beszélnek róla.
Tegyük fel megbüntetik a mecit pontlevonással ezáltal csökken a nézetség(csak tegyük fel nem vagyok fogyasztó pszihológus) sokkal többet ártanának vele mint amennyit a büntetéssel nyernének. de lehet hülyeségeket beszélek, nagyon fáj a fejem:-)))
Teljesen jogos a fferrari elháborodása nincs rá bizonyíték, de egyszer csak qva jók a mecic, nincs igazán müxaki probléma jó minden úgy hogy drasztikus szervezeti/ mérnőkgárda változáson nem esett át, na mindegy nem kell mutogatni meg kell mutatni és meg kell verni őket, ennyi. Forza Scuderia & Cuora Sportivo
mesa2007-07-27 14:37:03 // 28093
Fernando: Hey little kid, you dent my paintwork
Felipe: Are you talking to me donkey face?
Fernando: Yes, I talk to you. Get your team to buy you some glasses.
Felipe: Yeah and you get a shaver. Pussy face.
Fernando: You were the same in Barcelona
Felipe: Me? You say this and you win. Maybe you get a job on the fairground with bumper cars. It's your style.
Fernando: Yeah?
Felipe: Yeah
Fernando: Yeah? And you're too small to sit in a bumper car. When you kiss your girlfriend - do you stand on a box? Does she read you bedtime story
Felipe: **** you
Fernando: **** you
Felipe: No, I said it first.
Fernando: How does it feel to be Michael Schumacher's bitch
Felipe: I am not his bitch
Fernando: His Brazilian lady boy
Fernando: **** you and the frog in the jumper
Ron: Calm down boys, there are cameras here and I don't know any good swear words.
Felipe: Are you talking to me donkey face?
Fernando: Yes, I talk to you. Get your team to buy you some glasses.
Felipe: Yeah and you get a shaver. Pussy face.
Fernando: You were the same in Barcelona
Felipe: Me? You say this and you win. Maybe you get a job on the fairground with bumper cars. It's your style.
Fernando: Yeah?
Felipe: Yeah
Fernando: Yeah? And you're too small to sit in a bumper car. When you kiss your girlfriend - do you stand on a box? Does she read you bedtime story
Fernando: **** you
Felipe: No, I said it first.
Fernando: How does it feel to be Michael Schumacher's bitch
Felipe: I am not his bitch
Fernando: His Brazilian lady boy
Fernando: **** you and the frog in the jumper
Ron: Calm down boys, there are cameras here and I don't know any good swear words.
Ferko2007-07-27 14:18:43 // 28092
Oksa, nem megy tönkre. Aláírom. De ki tudja, hogy miért nem? Mi van, ha pont egy lopott adatnak köszönhetően nem megy gallyra? Ezt nem tudhatjuk, de végül is a takarózás jogos valahol. :-)))
Erhard 242 (Pure Energy)2007-07-27 14:14:47 // 28091
sajnos a politika mindenhol ottvan...
a Ferrari meg ne azzal takarózkodjon, hogy a mc azért jobb, mert lopott, a mc azért jobb, mert nem megy tönkre...
a Ferrari meg ne azzal takarózkodjon, hogy a mc azért jobb, mert lopott, a mc azért jobb, mert nem megy tönkre...
Ferko2007-07-27 14:11:49 // 28090
Pontosan így van. Ehhez még hozzá jön az is, hogy a FIA nyelve tövig benne van a mekisek seggében. Rohadékok!!!!!!
Ferko2007-07-27 14:10:03 // 28089
Remélem, hogy így lesz most már. Innentől kezdve egyetlen egy hiba sem megengedett. Már csak hét verseny. Legnagyobb sajnálatomra Kimi esélyei drasztikusan lecsökkentek, és még elszomorítóbb, hogy Alonsoé meg nőtt.
Erhard 242 (Pure Energy)2007-07-27 14:08:49 // 28088
jah jó lenne csak sajnos az eddigi megbíz6óság nem ezt mutatja, ráadásul az hogy hol Kimi, hol meg Massa az első Alonsonak kedvez a legjobban...
Ricso2007-07-27 14:04:54 // 28087
Jaja remélem kedvezőbben alakulnak a pályán a Ferrarik helyzete. A srácok éhesek a győzelemre, de az autók is bírják már ki.
Ferko2007-07-27 13:49:12 // 28086
Ezek után csak az lenne jobb, ha a Ferrari mégis nyerne. Na az mekkora lenne. :-)
barogab2007-07-27 11:48:04 // 28085
Szerintem az egész szabálykönyvet dobják ki!
A hétvége is vicces volt egy kissé!Most meg ez!
A hétvége is vicces volt egy kissé!Most meg ez!
mesa2007-07-27 11:39:17 // 28084
F1 is dead.
Ricso2007-07-27 10:40:27 // 28083
Nem kapok szikrát ettől a faxágtól(sorry).
Hihetetlen, nesze semmi fogd meg jól. Legalizáljuk a lopást, mivan?
Mivel hogy nem tudják bizonyítani, hogy fel is használták, hát persze. Kinél voltak az adatok vezető tervezőmérnöknél is. Ja bocs, ő biztos nem olvasott bele. Tutti nem használtak semmit. Ja láthatóan a sok nagy sponzor miatt javultak ennyit.
Mindenkinek fröcsögött a nyála mikor csapatutasítás miatt Schumi lett az első azon az nevezetes versenyen, hogy milyen undorító a Ferrari. Évekig hallgathattam a Mecis haveroktól. Most beszélhetnek, hallagtom őket. Igen? Ki a sportszerű????
Hihetetlen, nesze semmi fogd meg jól. Legalizáljuk a lopást, mivan?
Mivel hogy nem tudják bizonyítani, hogy fel is használták, hát persze. Kinél voltak az adatok vezető tervezőmérnöknél is. Ja bocs, ő biztos nem olvasott bele. Tutti nem használtak semmit. Ja láthatóan a sok nagy sponzor miatt javultak ennyit.
Mindenkinek fröcsögött a nyála mikor csapatutasítás miatt Schumi lett az első azon az nevezetes versenyen, hogy milyen undorító a Ferrari. Évekig hallgathattam a Mecis haveroktól. Most beszélhetnek, hallagtom őket. Igen? Ki a sportszerű????
Ferko2007-07-27 10:31:24 // 28082
Komolyan mondom, hogy tényleg kellene valami jó nagy transzparens fasza kis felirattal. De valami bődületesen nagy. Ez mégis csak felháborító!!!!!!
mesa2007-07-27 10:14:55 // 28081
Nem bizony! Szemét csaló banda...
De mi mást is vártunk az FIA-tól, akik eleve többségében brittek ???
Nézzünk egy esetet!
Tavaly feljelentették a Ferrarit, mert hogy a kamera felvételein látszott, hogy hajlik az első szárny.
Akkor az FIA megvizsgálta, és kötelezte a Ferrarit, hogy rögzítse az orrkúphoz a szárnyakat. Megtette a Ferrari.
Idén mit talált ki a McLaren ? Hogy nincs rögzítve az első szárny felső része az orrkúphoz, egyszerűen átvezették felette !!!
Feljelentette őket bárki is ??? Nem. vajon miért ? Mert tudják, hogy a McLaren védett csapat Max mosleynál, és csak felesleges köröket tennének ...
Szemét csaló, tisztességtelen, feljelentgető banda!
Aki megy ki a Hungaroringre, vigyen magával "CHEATER MCLAREN" feliratú drapériát!
De mi mást is vártunk az FIA-tól, akik eleve többségében brittek ???
Nézzünk egy esetet!
Tavaly feljelentették a Ferrarit, mert hogy a kamera felvételein látszott, hogy hajlik az első szárny.
Akkor az FIA megvizsgálta, és kötelezte a Ferrarit, hogy rögzítse az orrkúphoz a szárnyakat. Megtette a Ferrari.
Idén mit talált ki a McLaren ? Hogy nincs rögzítve az első szárny felső része az orrkúphoz, egyszerűen átvezették felette !!!
Feljelentette őket bárki is ??? Nem. vajon miért ? Mert tudják, hogy a McLaren védett csapat Max mosleynál, és csak felesleges köröket tennének ...
Szemét csaló, tisztességtelen, feljelentgető banda!
Aki megy ki a Hungaroringre, vigyen magával "CHEATER MCLAREN" feliratú drapériát!
barogab2007-07-27 09:51:36 // 28080
Ez gusztustalan,én igazából Kimi szimpatizáns vagyok és elötte pedig Hakkinenes voltam,így kedveltem is a Mercit,de teljesen kiábrándultam belölük!
GT Ɨ|ѯ2007-07-27 09:39:13 // 28079
Előbb-utóbb elromlik az ezüstökön is valami,nem tart6 örökké ez a hemi gyerekszéria sem...:-))))
Ferko2007-07-27 00:06:34 // 28078
Hogy busszák meg a jó édes anyjukat ezek a mocskok. Ez a vizsgálat nem volt más, mint "kenyeret és cirkuszt". Kipattant, így vizsgálatot folytattak, de az igazság az, hogy adtak a sz@rnak egy pofont. Talán azt gondolják, hogy így nem fognek az emberek kiábrándulni, elfordulni a F1-től? Hányinger az egész!!!!! Loptak, csaltak és erre kapnak egy ejnye-bejnyét. A legszomorúbb az, hogy ha valamelyik mekis farok lesz a világbajnok, akkor egy pár év múlva csak arra fognak emlékezni az emberek, hogy:
1. Alonslóó megszerezte a 3. vb címét vagy
2. Hemi sporttörténelmet írt 1. vb címével.
Az, hogy ez lopott cuccokkal történt, nemhogy nem fog érdekelni senkit, de még csak nem is fognak rá emlékezni.
1. Alonslóó megszerezte a 3. vb címét vagy
2. Hemi sporttörténelmet írt 1. vb címével.
Az, hogy ez lopott cuccokkal történt, nemhogy nem fog érdekelni senkit, de még csak nem is fognak rá emlékezni.
mesa2007-07-26 23:26:40 // 28077
A Ferrari reakciója :
Az FIA legalizálta a csalást
Az FIA legalizálta a csalást
mesa2007-07-26 22:13:23 // 28076
Nem. idén is már az,de csak kiemelt támogató !
Jövőre is a SHELL marad a főszponzor.
Jövőre is a SHELL marad a főszponzor.
RB2007-07-26 20:31:03 // 28075
Na basszus ép hogy rászoktam a cigire, ezek után meg piálhatok mint az állat!:-)
Ezt nem tuom, nekem új az infó!Akkor a Ferrarira is rárakják a Martini csíkokat, vagy meghadják a tiszta vöröset!Ez utóbbinak személy szerint jobban örülnék!:-)
Ezt nem tuom, nekem új az infó!Akkor a Ferrarira is rárakják a Martini csíkokat, vagy meghadják a tiszta vöröset!Ez utóbbinak személy szerint jobban örülnék!:-)
tipoatti2007-07-26 20:26:40 // 28074
Jut eszembe, jövőre lesz a főszponzor szeretett istállónknál a Martini?
Shane2007-07-26 20:23:20 // 28073
Erre számítani lehetett. Nem akarták így eldönteni a vb-t. Több nézőtől esnének el úgy mint így, hogy nincs bünti. Ha sehol nem lennénnek pontokkal bizos (vagy nem), hogy nem mérlegelnek ennyire. Így max mérgrlődünk. ekleszton most biztos örül és szerintem az ő keze is benne van a döntésben.Én jobban is örülnék ha csatában kennénk el a szájukat és mikor már zsebben a vb cím, akkor tiltanák el őket a 2008-as szezonra. Remélem azért a futamokon lesz kint 1-2 "csaló merci", vagy hasonló tábla!!! A szezon végén meg minden Ferráris szerelőn "még csalással se nyertetek" feliratú póló!!!
mesa2007-07-26 20:23:14 // 28072
Schumachert tavaly a mezőny végére küldték, pedig sohasem lett bebizonyítva, hogy szándékos volt-e a feltartás. Alonso ugyanezért csak a tízedik lett.
Ha a Ferrariról derül ki ez a kémkedés, most két évre eltiltották volna, az biztos :(
Szemét sunyi britek. Szemét Mosley. Szemét Ecclestone. Szemét Dennis. Szemét Stepney. Szemét Coughlan.
Ha a Ferrariról derül ki ez a kémkedés, most két évre eltiltották volna, az biztos :(
Szemét sunyi britek. Szemét Mosley. Szemét Ecclestone. Szemét Dennis. Szemét Stepney. Szemét Coughlan.
RB2007-07-26 20:03:02 // 28071
Ott van bizonyítéknak a Vodafone!:-)))
Még azt is ellopták!:-)
No de ez tényleg a látszateljárárs kategória!
Lássak hogy azért nem lehet csak úgy rosszalkodni, mert lesz nagy kihalgatás meg hasonlók...pfff
Még azt is ellopták!:-)
No de ez tényleg a látszateljárárs kategória!
Lássak hogy azért nem lehet csak úgy rosszalkodni, mert lesz nagy kihalgatás meg hasonlók...pfff
Grando2007-07-26 19:56:27 // 28070
Hát... vagy nem...
Viszont mi van a meki jogosulatlan előnyével a fejlesztések, a gumitapasztalatok, vagy a pályabeállítások terén? Illetve a Ferrari elveszített előnyével a padlólemez megfúrása miatt? Nem beszélve az elvről, hogy aki lop, az büntit kap?
Felháborítónak tartom, hogy ennyivel elintézték az ügyet! :((((
Viszont mi van a meki jogosulatlan előnyével a fejlesztések, a gumitapasztalatok, vagy a pályabeállítások terén? Illetve a Ferrari elveszített előnyével a padlólemez megfúrása miatt? Nem beszélve az elvről, hogy aki lop, az büntit kap?
Felháborítónak tartom, hogy ennyivel elintézték az ügyet! :((((
GT Ɨ|ѯ2007-07-26 19:49:39 // 28069
Jellemző....
De ellesz kenve a szájuk a Hungaroringen:-)))
De ellesz kenve a szájuk a Hungaroringen:-)))
Attiska2007-07-26 17:51:32 // 28068
A tetves Ron Dennisz kikampányolta magát. :( Bezzeg, ha egy kiscsapat csinálta volna, örökös eltiltás. :/
Ferke2007-07-26 16:33:46 // 28067
Mi a francnak kellett ezt a hülye vizsgálatot csinálni, amikor már az elején tudták, hogy úgyis beszariak, és úgyse mernek lépni a fennséges mekláren ellen.
A Ferrarit már tárgyalás nélkül rég padlóra küldték volna.((
Vicc az egész...:(((
A Ferrarit már tárgyalás nélkül rég padlóra küldték volna.((
Vicc az egész...:(((
Satti2007-07-26 16:30:26 // 28066
Akkor ez most a nesze semmi fogd meg jól esete?
Ferke2007-07-26 16:20:18 // 28064
Ferke2007-07-26 15:59:50 // 28062
Lassan lehetne már valami eredmény a tárgyalásról. Okozhatnának egy jó napot, elégedett lennék egy 1versenyes eltiltással is akár.:))
Satti2007-07-26 15:47:36 // 28061
Olyat is lehetne,hogy "Who the f..ck is Mclaren?":-))
Grando2007-07-26 14:21:56 // 28060
Ők sajnos itthon vannak (vagy legalábbis itt laknak)... :DDD :(((((((((((((((
Selmak2007-07-26 14:13:18 // 28059
Polikusok és slepjük még magura vennék. :-)
Grando2007-07-26 14:10:57 // 28058
A Hungaroringre kéne csinálni egy bazinagy transzparenst "Thiefs go home!" felirattal! :DD
Shane2007-07-26 14:04:09 // 28057
Szerintem kezdjünk el aláírást gyűjteni, hogy háttal fogunk ülni a tv-nek a futam alatt, ha nem kap MEGFELELŐ büntit a meki. :))
Ennyi erővel akárki (kivétel a Ferrári) csalhat, úgy se kap semmit. :((
Ennyi erővel akárki (kivétel a Ferrári) csalhat, úgy se kap semmit. :((