Na, csak sírni-ríni kell vazz! :) Az 5 csomagból 3 megérkezett, többek között, az eddigi mind értékben, mind mennyiségben legnagyobb megrendelésem Németo.-ból! :)))
Igen, én sem bosszankodnék, ha egy csomagról lenne szó, de sajnos az összessel így van. Jön csomag Németből, Olaszból, Angliából és Kanadából. Ebből a kanadai ami (még) nem késik, de az összes többinek már rég nálam kellene lennie....
Van az így. Én már a postával is jártam úgy,hogy letagadták, Itt nincs még. Aztán egy hét múlva mikor átvettem rajta volt a múltheti dátumos pecsét. :o(
Semmi :((( Már 2 ünnep között meg kellett volna jönni egy csomó rendelésemnek, de még mai nap sincs semmi :( Pedig van benne nagyon sok modell, amit rendelésre hozattam és már nekem rohadt kellemetlen, amikor hívogatnak, hogy hol a modell, mert ugyan drágábban, de mástól már megkapták volna :( Imádom a vámhivatalokat, mert gondolom ott csücsül valamelyik polcon az összes cuccom :(
3 darab ilyen igen különleges Alfa GTV6 RMC modell van úton hozzám. Ebből a modellből nem is tudok többet rendelni, sajnos nem lesz később sem... Az ár nem olcsó, de ebben a kategóriában még mindig több, mint kedvező :) 9500Huf...
Nem láttam rajtuk repedést! :-)
De van egy rally-s Toyota Celica-m és jártam úgy, hogy nem volt repedés a matricán, mégis mikor beletettem a vízbe ezer felé ázott szét! :-(