Erről beszéltem én is! :))) Mivel a múltkor nekem sikerült (mai napig nem értem hogyan) szereznem egyet, így én könnyen vagyok, de tudom mióta keresed Te is. Eddig az volt a baj, hogy nincs. Most van egy jó áron, csak a posta húzós... Gondolkodj el rajta, mert tutti nem lesz ott sokáig a nagykerben...
De van... Csak épp 30dodó lenne a posta a 8500Huf-os vételár felett... Bár lassan azt mondom, hogy tökmindegy, mivel nincs már gyártásban, így több biztos nem lesz belőle. Így akinek kell, az kifizeti rá a postát :(
Most néztem meg, hogy hazai forgalmazásban ezeket az Ixo modelleket 15050Huf-ért árulják... Talán mégis komolyan kellene foglalkozni a hazai forgalmazással, mert azért ennél nem kicsit jobb árakat tudok...
Kiadták a 21. fémdobozos Ferrari modellt, a La Storia kollekcióból... Sajnos ez már megvan HW Elite kiadásban. Az 1967-es C. Amon vasról van szó... Asszem lesz egy eladó 1967-es HW Elite Ferrari modellem! :)))
Ha nem ragaszkodsz a piros színhez, akkor én tudok rendelni neked 20Eur-ért, amiben benne van a postaköltség is, tehát gyakorlatilag féláron az említethez képest (Startline)... :))
Van rengeteg Ferrari Hot Wheels Elite 1:43 modellem eladó, ha gondolod, abból tudsz majd válogatni, de ebből a 166MM LM-ből csak 1 darabot rendeltem. Még a héten tudok rendezni, ha mégis kell belőle. 39Eur (postával) mindegyik Elite ára, ebből van elég jó kis kedvezményem. 7500Huf-ért tudom adni bármelyik darabot...