Alfa Giulietta: íme a képek!

2009-12-01  Tedi
Megérkeztek az első hivatalos képek az Alfa 147-es utódjáról, amelynek végül a Giulietta nevet adta az Alfa Romeo.
Hírek >> 2009  

A képeket végül két nap csúszással mutatták be, az eredeti menetrend szerint november 30-án hozták volna nyilvánosságra őket.

A képeken - akárcsak a legelőször kiszivárgott képeken - fehér színű a Giulietta, és túl sok változtatás nem látható a kémfotókhoz képest. Az első részt a scudetto uralja, de feltűnőek a végül fekete betét kapott lámpák is, amelyek belső felén egy LED-sor világít majd.

A hátsó traktuson a figyelmet a dupla kipufogó hívja fel elsősorban, illetve a hátsó lámpák, amelyek egyesítik a sportos csík és az elegánsabb kör alakot is. Különlegesség a LED-ek elrendezése is a lámpában. A hátsó ajtót dísziti még a jelvény alatt a Giulietta felirat, klasszikus, az 50-es évek Alfáin használt kalligráfiával. Ezt a megoldást eddig csak a Breránál és a Spidernél láthattuk.

A beltérről egyelőre csak részletfotók jelentek meg, egy hétfői hír szerint ugyanis Marchionne átszabatja a beltér egy részét. Újdonságnak számít, hogy a Giulietta is osztott napfénytetőt kap, először az Alfa Romeónál.

Az autó a genfi autószalonon mutatkozik be először a nagyközönség előtt, ára várhatóan 22 ezer eurónál kezdődik.

A teljes méretű, 10 megás képeket erre a linkre kattintva töltheted le .zip fileként!

Kapcsolódó írásaink:

Kapcsolódó galériák:

Írta:
Tedi