Mutasd

>> Szerviz2016-08-10

Kicsit lemaradtam a blog írásával, de most pótolom a hiányosságokat. Időrendi sorrendben:

2016.06.06. Egyik reggel nem indult el a klíma, meghalt benne a ventillátor meg valami csatlakozó. Garanciában cserélve. Itt a jó idő, úgyhogy ráfért az autóra egy klímatisztítás és egy pollenszűrő (gyári) csere is.

2016.06.23. Megtettem kb. 10 ezer km-t, úgyhogy itt volt az olajcsere ideje. Olajból Selénia Star Pure Energy 5W40 került bele gyári olajszűrővel, valamint a levegőszűrő is ki lett cserélve, szintén gyárira. A hátsó ablaktörlőm sem működött (így vettem, tudtam róla), így ezt is megcsináltattam garanciában. A kábelezéssel voltak gondok, de kicserélték és most már minden rendben.

2016.08.09. A mai napon 4 éves lett az autó, így sajnos a garancia lejárt. Túl vagyunk a műszaki vizsgán is, szerencsére mindent rendben találtak, úgyhogy 2 évre le van tudva ez is. A műszakira már új első fékekkel ment az autó; Brembo tárcsák és gyári (egyébként szintén Brembo) betétek kerültek rá.

Km: 157646

A szervizekért és a műszaki vizsgáztatásért köszönet a kecskeméti Formont Automobil Alfa Romeo márkaszerviz munkatársainak! Mindig rugalmasak voltak, alaposan és gyorsak dolgoztak.