Mutasd

>> Szerviz2018-09-25

Ajtógumikat raktam vissza(kívül az ajtók alján) ajtózárat cseréltem, plusz rájöttem mitől szorul enyhén az ablak, egyik oldalon le volt ugorva a sínről. Kell majd pár patent :)

 
>> Autóápolás2018-09-21

Teljes alvázvédelem ismerős csinálta,és még a lámpák körül is megszépítette. (Előtte --> Utána képek)

 
>> Szerviz2018-09-17

Rendeltem használtan vezető oldali zárat, és mivel rossz volt a kormány átvezető amit kaptam azt is, pár ajtó gumival együtt.

 
>> Tuning és extra2018-09-13

Már szerettem volna az elején, mert az előző kocsiba is volt és megszoktam. Megvettem amelyik tetszett és beszereltettem, mert sajnos én nem értek az elektronikához. Ekkor itt kiderült a zárat vezérlő motor a vezető oldalon kuka, így az cserélni kell majd.

 
>> Szerviz2018-09-05

Másik hiba amit javítani kellett vásárláskor az a kormány légzsák és a kürt. Kormány átvezető megérkezett, cseréje nem bonyolult.

 
>> Szerviz2018-09-03

Amikor vettem az autót már törött volt a bal első ködlámpa. Még az esős idők előtt vettem egy újat. Unix-ból.

 
>> Szerviz2018-07-26

Sajnos a klíma kapcsoló és utána kicsivel később a belső levegő kapcsoló megadta magát:
Mind a kettő kapcsoló gyújtásnál egyből világít, és hallani ahogy elindul a ventilátor illetve ha figyelek azt is hallani, ahogy lezárja a levegő útját és csak keringteti a levegőt. Amikor benyomom a gombok valamelyikét, akkor reagál. (elalszik a fény és peldául a klíma kapcsoló: leáll a ventilátor) De csak ha nyomva tartom, mert ha elengedem újból bekapcsol. Kompletten cseréltem a mögötte lévő zöld kis panellal együtt. Újból működik.

 
>> Szerviz2018-07-20

Vásárláskor átnézettem a kocsit, így ez egy ismert hiba volt. Bal hátul nyikorgott szegény egy hete kezdte. Tudtuk, hogy szét fog menni az a csapágy, mert túlságosan dőlt befelé a kerék. Javítást másra bíztam, a Veloce 2000 Kft (Kulcs) főként Alfákkal foglalkozik és ők csinálták. Szerelés elhúzódott, mert be voltak rohadva a csavarok. De az eredmény tökéletes út tartás újra. Csak maga a készlet 12-14 ezer volt, így nyugodtan kijelenthető jó áron dolgoznak.

 
>> Esemény2018-07-09

Átírás kész, horror áron. (48000 Ft illeték + 12000 Ft törzskönyv és forgalmi +18500 eredet vizsga + 10908 Biztosítás/negyedév

 
>> Szerviz2018-06-30

Ma végre volt időm szerelgetni kicsit. Kértem segítséget és néztem videókat. Leszedtem az ablaktörlő lapátot majd a torx csavarokat csavartam ki. Tömítő gumit lehúztam, majd 4-4 patent is fogta a levélrács mindkét oldalát. Pollenszűrőt borító műanyagot kibujtattam,alatta a pollenszűrőm szét volt ázva és halál koszos is volt. Állt a víz vízelvezetőben, és az elvezető lyuk (meglepetésemre pont középen) teljesen el volt tömödve. Kipucoltam és szépen elfolyt végre a víz. Mindent körbe tisztítottam és vettem bele új pollenszűrőt (ALCO). Mindent visszaszereltem, persze letisztítottam előtte amit csak tudtam. Utána lemostam a kocsit, a Műszerfal melletti beázás megszünt, úgy néz ki,csak a vízelvezető volt a ludas. De azért résen leszek ;) :)