Riccio Bianco - főkép
>> EgyébAlfa Giulia 2.0 Super 200LE // 2022-03-10

Elérkezett a nagy nap, mikor is elhoztuk a szalonból az autót! Elhozhattuk volna körülbelül 2 héttel hamarabb is de külföldre kellett mennünk barátnőmmel, így itthon kellett még várnia ránk egy kicsit. Kicsit?! Beszélek itt hülyeségeket, te jó ég de lassan teltek a napok, az órák, a percek de még azok a fránya másodpercek is. Nem úgy, mint mikor benne ül az ember persze :D.

Az első saját teljesen új autóm és Alfám is egyben. Nem volt soha családban ezelőtt, ismerősöm se nagyon volt akinek lett volna alfája, de valahogy mindig is kedveltem ezt a márkát. Ahogy kedvelték és tisztelték az autóikat, az összetartás, integetés stb... Végre a részese leszek hamarosan, fogott el ez az érzés. Semmit nem tudtam aludni kb az átvétel előtti estén. Délután 2 előtt nem sokkal tudtunk elindulni Szegedről, család is jött velem. Én vezettem, édesapám Mazda 6-val mentünk fel Budaörsre, rekord idő alatt értünk fel :D. Ott várt minket letakarva. Nem is tudom mihez hasonlítható érzés fogott el, talán ez a szerelem? Mikor beindítottuk a motorral együtt morgott a gyomrom és éreztem valami zsigeri zümmögést magamban is. Mikor az autó átadásnál magyarázták a dolgokat (teszem hozzá finoman "feleslegesen", mert a kézikönyvét addigra már visszafelé is elolvastam), becsukta az ajtót de a barátnőm és édesapám is odaugrott, hogy márpedig ők is meghallgatják, mert bizony ők is vezetni akarják és fogják. Büszkeség!

Persze kb. el kellett tolni a legközelebbi benzinkútig, de soha életemben nem tankoltam még el 27ezer erős magyar forintot olyan boldogan és nagy vigyorral az arcomon, mint akkor (és azóta még kétszer :D)

775 km van benne egy hét alatt, minden métert imádunk vele de még bőven az ismerkedés időszaka van. Jelentkeztünk is vele a vezetéstechnikai tréningre, ha csinálunk valamit csináljuk rendesen! :)