Mutasd

>> Egyéb2009-03-05

Hi!

5000 km-t tettem meg a kocsival eddig, ami nem rossz ahhoz képest, hogy tél volt. Felkerült egy-két apróság is a kocsira(fehér index, toronymerevítő, hátsó lámpa), most pedig a felnik átfestésére készülök. Van pár zörej és reakció a kocsiba amik aggasztanak is kicsit, de csöri nyugtatgatott hogy semmi gáz. Még mindíg nagyon az autózás vele és megint kiemelném a fogyasztást(leszámítva versenypályán) amit könnyen 10 alá lehet szorítani és egy kis állatkodással se megy 13 fölé. Március 12 pályanap a Pannónia-ringen, aki megteheti jöjjön el. Most kb. ennyi......

 
>> Egyéb2008-11-16

Üdv Mindenkinek!

Lassan 3 hete van Nálam a kocsi de 1 hete nem ültem benne és még 1 hétig nem is fogok sajna.(munka miatt). Azalatt a 2 hét alatt viszont volt esemény bőven.
2008.10.30-án hoztam el a kocsit, aznap ki se szálltam belőle. Másnap reggeltől estig takarítottam, csinosítottam és azon agyaltam min kéne változtatni.
Az autón fehér tükrök voltak de meg voltak az eredeti pirosak is és mivel nekem nem tetszett a fehér ,visszaraktam a gyárit még a hétvégén. Az autóban direkt szűrő volt aminek nagyon komoly hangja is volt. Azonban a bepítés nem volt profin megoldva így lötyögött szívócsövestől az egész, ezért vissza alakítottam teljesen gyárira azt is.
Rendeltem egy fehér oldalindexet ebay-ról ami elég gyorsan meg is jött, már a kocsin van.
Aztán jött november 9.-e, Pannónia -Ring autós nyílt nap. Természetesen muszáj volt mennem :-))). 2 és fél órát töltöttem ott(nem egyfolytába) és 180 km mentem a pályán ami 42 liter üzemanyagomba meg persze a pályahasználati díjba került. 2 perc 33 másodperc lett a legjobb időm amitől egyáltalán nem kell elájulni, de jól éreztem magam nagyon.
És azóta pihen a kocsi:-(