Mutasd

>> Autóápolás2008-11-18

Valószínüleg a mai nap volt az idei évben az utolsó, amit szabadtéri autóápolásra lehet fordítani. Ki is használtam a ragyogó napsütést és a + fokokat, lemostam, kitakarítottam a gépet.

 
>> Egyéb2008-11-12

Ma reggel szomorúan láttam, hogy a csomagtérajtó teteje ocsmány mód össze van karmolászva. A karmolásokból és a gépkocsin található koszrétegen hagyott nyomokból arra következtetek, hogy az éj leple alatt az udvarunkba belopózott a szomszéd németjuhásza, és felkergette a macskámat az autó tetejére. Áldott legyen:(

 
>> Egyéb2008-11-08

Felkerültek a téli kerekek. A komfort szinte semmit nem javult a kisebb kerék következtében, viszont az esztétikum nagy mértékben romlott. :(

 
>> Autóápolás2008-10-20

Ma elhoztam GabCsitól az autó téli kerekeit. Izgatottan várom, hogy az utazási komfort milyen mértékben fog növekedni a 17"-lal és a -40mm-rel szemben (mondjuk a -40mm marad). Még hezitálok rajta, hogy a lemezfelniket könnyűfémre cseréljem-e, mert azért azokkal csak jobban nézne ki, de erre még alszom egyet.

A mai napi remek időjárás kiváló lehetőséget biztosított az autó nyalogatására. Lemostam, políroztam, és a műanyagok is át lettek ápolgatva. Nem láttam új korában, mert az tíz évvel ezelőtt volt, de szerintem valahogy így nézhetett ki.

 
>> Szerviz2008-10-10

Sikerült egy kisebb összeget ráfordítanom a gépkocsi állapotának javulására. Kicserélődött a vezérműszíj, a vízpumpa, a görgők, illetve a csomagtérajtó teleszkópok. Megjavult a bal oldali felhúzás esetén kibukós ablak, illetve beállítódott a jobb oldali fényszóró. Mindezt Gerissimoék végezték a gépkocsin, hála nekik már nem vinnyog, nem bukik, nem lefele világít! .

 
>> Egyéb2008-10-03

Ma este elhoztam GabCsitól! Egy-két dolgot igazítok majd rajta, de összességében nagyon tetszik! Ezt mi sem mutatja jobban, hogy eredetileg 2000-es évjáratút szerettem volna, de annyira megtetszett ez, hogy mellette döntöttem.