ChEff - főkép
>> EseményAlfa 147 1.6 TS Distinctive // 2010-05-19

Más elfoglaltságom miatt a Rally-n barátnőm, Reni és kis csapata, Zoli és Dávid vett részt.
Reggel mikor elindultak még úgy tűnt, hogy eső nélkül megússzák a napot. Rendben el is rajtoltak, de kora délután el kezdett esni az eső. Közben én is leértem Hercegkútra és a szervezőkkel, barátokkal beszélgetve ázva-fázva vártam őket. Kissé meggyötörve értek célba vizesen, fáradtam, de rendesen, ügyesen végigmentek a kijelölt pályán.

Gratulálok nekik, de különösen Reninek ;-)

A nyeremény idén elmaradt, de kárpótolt minket érte az esti buli George, Marty, Willy, Haro és kedvese, Ferko és kedvese, Whitelady, Andy, Tommi és Dorci társasága. Reggelt elindultunk haza mivel az eső még mindíg esett és emiatt a vasárnapra meghirdetett ügyességi verseny is elmaradt.

Köszönjük az élményt a szervezőknek, megint jól érezte magát a kis csapat (Reni, Zoli, Dávid)

Képek: Selenia Rally 2010

 
>> SzervizAlfa 147 1.6 TS Distinctive // 2010-04-28

Indokolttá vált a kuplung cseréje az autóban. Geriék hatékonyan megoldották a problémát.

 
>> SzervizAlfa 147 1.6 TS Distinctive // 2010-04-11

Egyszercsak nyomom a gombot és katt kinyílik, de fura volt a hangja. Mikor próbáltam becsukni nem kattant be, visszapattant. Az eredmény az lett, hogy ki kellett cserélni az ajtó nyitó motort, mert a doboz melyben benne van, a sok év alatt elszenvedett munka során eltört....

 
>> EseményAlfa 147 1.6 TS Distinctive // 2010-04-10

Tavaly óta vártuk az idei X. Esztergomi találkozót, mert nagyon jól éreztük legutóbb ott magunkat. A hangulattal idén sem volt gond, viszont a tavalyi szép időjárás elmaradt. Kicsit fáztunk, de kárpótolt minket, hogy ismét egy kellemes napot tölthettünk el alfás barátainkkal.

Képek: X. Esztergomi Alfa Romeo találkozó

 
>> SzervizAlfa 147 1.6 TS Distinctive // 2009-12-21

Rossz volt, Geri mesterék kicserélték. Ennyi! :)

 
>> EseményAlfa 147 1.6 TS Distinctive // 2009-09-15

Kisebb kihagyás után ismét részt vettünk egy Alfás rendezvényen. Ez az Alfa Romeo Club Magyarország szervezésében az AutoExpo M1 udvarán megrendezésre került szlalom verseny volt.
A tavalyi sikeren felbuzdulva (2. hely) idén is nekivágtunk.
Idén két igen erős versenyzóvel kellett megküzdeni. Végül a dobogó harmadik fokára sikerült felkapaszkodni. Nyereményem egy Ferrari parfüm.

Köszönjük a rendezést, jó volt ismét az alfás barátokkal találkozni, jól éreztük magunkat!

Képek: ARC Szlalom

>> SzervizAlfa 147 1.6 TS Distinctive // 2009-08-12

Húzom fel a vezetőoldali ablakot és reccs! Eltört egy műanyag bilincs szerű vmi. Csak kompletten lehetett cserélni az egész ablakemelő szerkezetet. Geriék hatékonyan megoldották a problémát.

 
>> SzervizAlfa 147 1.6 TS Distinctive // 2009-08-05

Nem hűtött rendesen a kocsi klímája, ezért felkerestem az AutoMax-ot, ahol a gumiaimat is intéztem. Kapott kis gázt, átvizsgálást. Szerencsére a hiányzó gázon kívül minden rendben van.
Megint lehet kint meleg, bent attól még hideg lesz!

>> EseményAlfa 147 1.6 TS Distinctive // 2009-07-01

A tavalyi tali sikerén felbuzdulva ismét részt vettünk a mátrai találkozón.

Reggel gyülekeztünk a Pólus parkolójában, majd nyugodt autózással elértünk a Mátra aljába, ahonnan George vezetésével szedtük a lábunkat felfelé :) Hamar meg is érkeztünk a szállásra ami szép. Erről ennyit :D
Amint indultunk volna az ebédre, soha sem látott nagyságú eső zúdult ránk. Voltak bátrabb versenyzők akik testük szárazságát kockáztatva elindultak. Mi vártunk egy kicsit, majd 1 esernyővel váltásban beültünk a kocsiba és 40el átmentünk Mátraszentistvánra ebédelni. A kaja nem volt annyira jó, erről ennyit :D
A délutáni PaintBall programot elmosta az eső, helyette pihi, bográcsolás és a felejthetetlen (egyesek számára képszakadásos) buli vette kezdetét.
A vasárnap délelöttre átrakott PaintBall elmaradt az előző éjszaka történései miatt. Helyette meglátogattuk az Oxigén Adrenalin Parkot ahol a bobozással emeltük az adrenalinszintünket.

Kis csapatom nagyon jól érezte magát ezen a találkozón, ha lesz jövőre mi biztosan ott leszünk!!

Képek: Gergő, Reni

 
>> SzervizAlfa 147 1.6 TS Distinctive // 2009-06-26

Ma reggel sikeres műszaki vizsgát tett az autó, és megújíttattuk a zöldkártyát is. Vizsgára 2 évet kaptam a zöldkártyára 1et.