Mutasd

>> Szerviz2015-04-15

Immáron újra itthon.
Picit túlmentem az előíráshoz képest.. Persze az olaj le lett cserélve, de a vezérlésre most kerítettem sort. OMV Bixxol 10W40 szintetikus olajjal lett feltöltve.

 
>> Szerviz2014-09-01

Ma begördültem az itteni kis szervizembe Erwin báratomhoz, aki a szokásos gondossággal közelítve lecserélte az olajat és a szűrőt.
Még egy szép pecsét a szervizkönyvbe és mehettem is tovább!
Castrol Magnatec 10W40, MANN motorolaj szűrő.

 
>> Szerviz2014-07-21

Amikor megvettem is éreztem, hogy a kupplungja az utolsókat rúgja. Piánóban lehetett vele menni, de ha nagyon megpörköltem, megcsúszott. Viszont szépen hazajött Passauból és másnap az Ipacsfa utcai szervizben már orvosolták a problémát. Ritkán bontanak ki még gyári kupplungot 156-ból. Nem is adta magát könnyen. Egy új francia Valeo szett ment bele.
Gyönyörűen megy azóta...

 
>> Autóápolás2014-07-14

Ma fogkefét ragadtam és kisikáltam a koszt a gumikéderek mögül valamit a felniket rendbe raktam. Sokkal szebb lett! :-)

 
>> Esemény2014-07-09

Szóval úgy alakult, hogy a 166-os eladó sorba kerul. Sajnos nekem nem elég sportos. Egy gyönyörű nagy hajó, de a 156 az én mértem. Ez viccesen hangzik, de ha valaki annyit autózik mint én, már közel sem elhanyagolható.
Lényeg a lényeg! A 156 szelleme nem hagyott. Egész egyszerűen nem tudtam elfelejteni. Semmi okom nem volt rá, de mindig néztem a hirdetéseket. Állandóan kombináltam. Egyszer csak ahogy elmentem egy kereskedés mellett este a fényszóró egy számomra oly kedves formát súrolt fényével. Hopp! Fék, hátramenet! Ott állt egy gyönyörű Sportwagon... másnap visszmentem. :-)
Szerelem első látásra. Egy csodálatos autó egy rendes gazdától, aki újonnan vette. Most azért adja el, mert van vele ez-az és 12 év után nem akar beleszállni. Ezeket úgy kell érteni mint, nagyszerviz, kupplung és klima.
Az autó nagyon jó állapotnak örvend. Soha nem volt összetörve, és nem rohad sehol. Ennyi időt futott autónál Bayern-ben ez csak nem csoda.
A futómű gyári ültetése rendkívül figyelemre méltó. Pont olyan kemény, amennyire kell. Az előző V6 is le volt ültetve. Az elég kemény volt. Ez gyári. Ahogy szoktam volt mondani, a gyári a gyári! :-)
Szóval, hogy stílusos legyek engedjetek meg egy idézetet:
Lui! I think, this is a begining of beautiful friendship! ;-)