Mutasd

>> Szerviz2023-04-25

Jó idő itt, csere ott :)

>> Esemény2023-03-10

Hihetetlen, de 4 éves lett Julcsa, így időszerű volt a műszaki vizsga megújítása!

>> Esemény2022-11-23

Feltettem a téli gumikat. Ahogy nézem a beletett kilométereket ill. a kopást, lehet, hogy hamarabb fog elöregedni, mint elkopni :D ez mondjuk igaz a nyárira is, pedig azokat szívesen kidobnám már.

>> Szerviz2022-03-09

Immár 3 éves Julis, pedig mintha tegnap lett volna mikor átvettem.
Szerviz tekintetében csak a kötelezőt kapta: olaj, olajszűrő, fékfolyadék csere.

Ez az év negatív rekord volt Alfázás szempontjából: gyerek, építkezés, COVID, boka törés, volt itt minden, 4 ezer km is alig volt meg.

>> Szerviz2021-11-28

Ma felkerültek a téli gurulók, immár az új garázsban :) és végre együtt állnak az olaszok :)

>> Szerviz2021-05-01

Vissza raktuk a nyári gumikat.

>> Szerviz2021-03-23

2 éves lett Julis, így elérkezett a kötelező átvizsgálás és olajcsere ideje.
A pandémia következményei miatt a Kelet-Pesti szervizben nem tudtak hetekig fogadni a szervizes kolléga hiánya miatt, így az Autóház Budaörshöz mentem.
Annak ellenére, hogy összefutottam és jót beszélgettem G-MANN és Bazsi "kollégákkal" sajnos nem jöttem el jó "szájízzel". A Kelet-Pestben megszokott árszinthez képest majdcsak dupla annyit fizettem, egy olaj, olajszűrő, pollenszűrő és levegőszűrő cseréért. Igaz, hogy régen jártam ott (kb. mikor Julist náluk akartam megrendelni), de akkor SEM ÉRTEM!!!!

>> Tuning és extra2020-11-06

Kapott az autó egy Squadra Tuning Performance loggert. Mostantól ki tudom kapcsolni az összkerék hajtást, a kipörgésgátlót és sok egyéb okosságot is tud. Az installálása pofon egyszerű, de korrekt leírást küldenek hozzá. A tapasztalatom az, hogy rohadt jó :))

>> Szerviz2020-03-30

Eljött az idő, akadt egy kis időm így felkerültek a nyári papucsok.

>> Szerviz2020-03-06

Gyorsan eltelt az 1 év, olajcsere + szűrő + általános átvizsgálás.

A féléves tapasztalataimat csak annyival egészíteném, ki, hogy a Harman Kardon hifi most már kurva jól szól :) És nem csak a fülem szokta meg, mert visszaülve a GT-be a BOSE most már jóval gyengébbnek tűnik, 1 éve meg pont fordítva volt....szóval úgy néz ki be kellett járatódnia. Így azt mondom, ha valaki ezen gondolkozik, akkor bátran húzza be, amikor rendel.