Tagok >> Taki >> 156 1,6 16V Twin Spark Distinctive

156 1,6 16V Twin Spark Distinctive - főkép

Blog

2011-03-21
Sanyinak Sanyi

A korábban már szóba került "remek" kis Almerát kell hajtanom. Próbáltam az első hónapokban nem elfogult lenni, és igyekeztem megszeretni az új autómat. Már majdnem sikerült, mikor is elkezdett szólni a kinyomócsapágy. Majd ezek után jött a kellemetlen jelenség, hogy nem mindig emel ki a kuplung. Me Tovább »

2010-07-22
Oltári változások

Hát igen, eléggé régen jártam itt. Az Alfa már végleg nem az enyém, viszont az előző bejegyzésben leírt Mareát meg eladták az orrom elől, mivel a CIB Banknak kb 4 hónapjába telt egy hitelátvállalást elintézni. Majdnem kocsi nélkül maradtam, mikor a cég beszámított egy Nissan Almerat (1,8 benzin). Ez Tovább »

2010-01-08
Fájdalmas döntés

Fájdalmas döntés bizony. Másfél éves együttlét után meg kell válnom álmaim kocsijától. Nem azért, mert komolyabb baja lenne, nem azért, mert más kategóriájú autó kell, vagy összetörtem volna, nem, nem... Semmi más nem kényszerített erre, mint a piszkos anyagiak. Hála a bankrendszernek, a Lehmann Bro Tovább »

2009-01-04
service

Még az ünnepek előtt át kellett esnie a kicsikének az első "közös" szervizen. Az eddigi szervizei ismeretében olajcsere szerviz kiegészítve gyertyacserével. (pollenszűrő csere még vásárlás előtt megtörtént a klímatisztítás során). A ceremóniához a természetesen gyári alkatrészeket a szebb időket is Tovább »

2008-09-04
Vez. mód. ll.

Végülis a vez.módosítóval kapcsolatban nem sikerült sokmindent elérni. Egy javítószettet küldenek el a pécsiek ingyen, amit berakunk, aztán meglátjuk, hogy mire lesz elég. Ha 20.000 km-t kibír már elégedett vagyok. Javítás díjat fizetek csak. Ezt az Autófórum-Rieglernél csináltatom (nem azért mert n Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum