Tagok >> Azzurro >> 145 Quadrifoglio Verde 2,0

145 Quadrifoglio Verde  2,0 - főkép

Blog

2013-08-20
Lengéscsillapító.

Hátsó 2 lengéscsillapító adta meg magát. Nem volt kérdés a problémát meg kell oldani. Utána jártam az áraknak, és a Kayaba típusra eset a választás. A csere a mai napon megtörtént, így mehet tovább a QV. :-))) Tovább »

2013-04-28
Szervó.

Idegesítő síró hang, cseppegő olaj, stb..... Ezek jelemezték a szervó pumpa mükődését. Ezért cserére szorúlt. Mivel állítolag nem éri meg a szervó pumpát újítan, ezért bontotba gondolkoztam. Egy Cartárs ( mreni ) hozzájárulásával sikerült egy megbízható pumpát beszereznem. A beépítés siekeresen elvé Tovább »

2012-12-17
Kötelező szervíz!

Ismét 10000Km-ert teljesített a vas. Sikeresen. Eljött az olajcsere idővalúma. Ami cserélve lett: Alfa Selénia 20K- 5L Olajszürő, Levegőszürő. Tovább »

2012-10-27
Xenon.

Rég vágytam már egy xenon szettre, mivel nagyon tetszett. Vásároltam egyet, és ma beépítésre került. Végeredmény fantasztikus lett. Most már ezzel is bővült az autó extrái. :-))) Tovább »

2012-07-28
Váltó csere.

Ami cserélve lett: Váltó, kormánymű, szervocső, klímacsövek újraszigetelése, Tuttela váltóolaj 2Liter. Természetesen szerviz után futóműállítás. Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:145 Quadrifoglio Verde 2,0
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1996
  • Színe:Bordó
  • Jellemzők:
    2 literes motor, ami 150Le, és 110kw.Nagyon jó pörgős motor, ez álltal igen tekintéjes gyorsulás!!!A futómű, igen jól passzol az auto tulajdonságaihóz.
  • Extrák:
    Full extra!ABS, Klíma, bőr kárpit és kormány, szervókormány, hífi, két oldali légzsák, gyári alufelni ( ami természetesen most nincs rajta ) , színezetüveg, elektromos és fűthető tükrök, riasztó, immobiliser, elektromos ablak, dönthető utasülések, ködlámpa, állítható kormány, Minden van benne, ami kell egy autóba.
    - Ragazzon kipufogó
    - 2db Sony, 2db M.N.C hangszóró
    - 16 allufelni
    - Fóliázott ablakok.

Fotóalbum