Mutasd

>> Szerviz2013-08-20

Mivel az autót téli gumikkal vettük alufelnin ezért a nyárra és a zajra való tekintettel lecseréltük azt Pakson a Marso szervizben Continental Premium Contact 5-re - amilyen a családi kombin is van - fullos garanciával.
Drágább volt a tervezetnél, mivel nem volt a tavaszi akciós ár, így majd 20 000 Ft-tal többet fizettem, mint áprilisban...

 
>> Szerviz2013-08-16

Elvittem a Csörihez az autót vezérlés, vízpumpa, szűrők, olajok és fagyálló cserére + állapot felmérésre. A karbantartás mintegy 3 órát vett igénybe és a diagnózis szerint az autó nem volt törve, valamint a futásteljesítmény (50 000 km) valós.
A szerelés időtartalma alatt kislányommal elmentünk ebédelni a két bagoly étterembe.

>> Esemény2013-08-12

A mai napon forgalomba lett állítva MALIVN - mivel a rendszám MLV-199 - ezt a nevet kapta szürkesége. Budapesten én mentem vele keresztül, de még mielőtt beértünk volna Gődre, egy népautó Passat-ban szétszaladt a ménes és árokban végezte, miután kiütött egy Ford Transitot...

>> Esemény2013-08-03

Tegnap a kora esti órákban elmentünk autót nézni a páromnak. A neten főként grande puntokat nézegetett, de csak úgy mellékesként rátekintett a 147-es alfákra. Sikerült előbb 4-5 autóra szűkíteni a kínálatot, majd már csak kettőre. Az egyik egy progression felszereltségű 120 Le jtd, a másik egy tolatóradarral is megáldott 1.6 TS szintén 120 Le-s motorral és Distincitive felszereltséggel. Mire eldöntöttük, hogy a jtd lenne a jobb, addigra azt már eladták..., így megnézésre csak a benzines maradt. Elsőre úgy tűnik nem fogjuk megbánni.
Az eladó egy magánszemély, aki ezen a kocsin kívül még 3 db 147-est tárolt eladásra az udvarán és jelenleg 2 db Giuliettát (jtdm és QV) saját célra használ.