Andy145 - Alfa Amore: Az internetes Alfa Romeo közösség

Mutasd

>> Esemény2012-03-13

Tegnap eladtuk Piroskát, mert kellett a hely a férjem 166-nak, én nagyon sajnálom, de a férjem azt mondta, hogy végre nem dohog-köhög és nem akad fel minden bokorban ez a matchbox.

 
>> Esemény2011-08-07

Ma délután böngészgettük a netet a férjemmel, és találtunk egy olyan autót, amit mindketten nagyon szívesen vezetnénk, így hát nem sokat haboztunk, elmentünk megvenni, Piroska kapott egy testvért (Alfa 145 1.6 TS, 2000.11. havi, faceliftes, TI belsős). Képek hamarosan lesznek róla, most azon veszekszünk, hogy ki melyiket vezesse :)))

 
>> Szerviz2011-08-07

Ma egy kicsit foglalkoztunk a férjemmel Piroskával. Kapott új Zender felniket (köszönet Ell!), átesett az aktuális olajcserén (Selénia került bele, természetesen), valamint kicseréltük a tágulási tartályt, mert már egy kicsit koszos volt és fel fagyállóztuk, ez volt délelőtt.

 
>> Szerviz2011-04-23

Kis piroska nem hazudtolta meg magát elektronika terén amikor a km-órám úgy gondolta többé nem méri mennyivel haladok , ezért első körben próbaképp kapott egy másik óracsoportot de semmi változás ,tehát az eredeti óracsoport vissza 4-esben kb 2000 fordulat kb 50km/h haladás lakott területen. Ekkor jött Ferke cartárs és hozott jeladót köszönet érte ,melyet Krisz ki is cserélt , de átmenetileg maradt minden ismét a régi , mert nemelég ,hogy milyen jó játék kicserélni a jeladót hála a magyar kreativitásnak az előző mekk mester beleforrasztotta direktbe a jeladóba a kábelt nehogy legyen stekkerje és ne hogy már ne minimum 3 szor keljen miatta felemelni az égbe , de hála mára már a probléma megoldva , újra állandóan lassítanom kell....