156 1.6 T.S - főkép

Blog

2018-05-21
Klíma

A múltkor írtam hogy nincs hiba amit lehetne írni.... Most lett :) Sopronba mentünk egy barátunkat meglatogatni. Elhagytuk Pestet és kezdett melegedni az idő is (pálya tempó miatt az ablakot am is fel kell húzni) akkor mondom klíma ON. De nem történt semmi. Itthon elvittem a szerelőmhöz ahol kider Tovább »

2018-02-28
Nincs mit írni....

Régen jártam itt mert egyrészt nem nagyon volt probléma az autóval (még mindíg...), másrészt nem nagyon volt időm. Ami idő közben történt hogy tavaly nyáron megjártuk Horvátországot probléma nélkül, és ezen kívűl itthon napi használatban van az autó. Kisebb dolgok történtek pl legutóbb a középső ki Tovább »

2015-08-11
Jack kivezetés

Régóta akartam már egy megoldást arra hogy ne kelljen minden héten kiírni egy audio CD ha friss zenéket akarok hallgatni. Elgondolkozom egy új fejegységen is de végül a jack csatlakozás mellett döntöttem mert szeretem a műszerfalat gyári fejegységgel. Nem egy nehéz dolog magam is meg tudtam volna Tovább »

2015-06-20
Flexi cső csere

Egyre csúnyább hangja volt így kicsereltettem.Annyit megjegyeznék hogy ami benne volt nem hozzá való volt csak össze lett kókányolva egy csővel, most már frankó minden. Cső 8 ezer, munkadíj 4000 Ft + ezer borravaló a gyors és korrekt munkáért. Tovább »

2015-06-07
Ledesítés part 1

Kicseréltem a két hátsó (belső) világítás izzóit ledekre. Azért csak azokat mert először is meg akartam nézni mégis h mutat mielőtt mindent kicserélek, illetve az első (belső) világítás szétszedését nem mertem egyedül bevállalni (majd később segítséggel), sztem csak le kell azt is pattintani a tető Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 1.6 T.S
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2003
  • Színe:Fekete
  • Jellemzők:
    1.6 t.s nem egy erőgép de az én elképzeléseimhez tökéletesen elegendő.
    Első alfám de remélem nem az utolsó :D
  • Extrák:
    Digit klíma, plüs belső, hátsó sötétítés, tempomat szzem a szokásos "alfás" cuccok :)
  • Egyéb:
    Nagyon tetszik :D:D:D

Fotóalbum