Mutasd

>> Szerviz2020-03-08

Nőnap alkalmából kapott új olajat, szűrőt, 1-2 szenzor át lett nézve megpucolva.
212207km

 
>> Szerviz2019-10-06

Turbócső csere megvolt.

 
>> Szerviz2019-07-22

Történt hogy menet közben berángatott a kocsi. Na egyből morfondírozás hogy mi lehet. Valamelyik szűrő vagy vizes volt az üzemanyag. Meg hiába nyomtuk neki nem gyorsult. Vagy csak nehezen. Na akkor irány a mi szakemberünk a bátyám. Kértem hogy cserélje ki a lég- és olajszűrőt meg nézze meg h mi lehet. Kiderült hogy a turbócső ment szét, mivel eléggé szét kellett szedni a motort egy légszűrő miatt. Egyenlőre csak ideiglenes megoldás született de venni kell csövet.

 
>> Szerviz2019-06-18

Ékszíj- és görgők kicserélve avagy bátyám szavaival élve madárfészek eltávolítva. Köszönöm :)

 
>> Szerviz2019-04-13

A kocsi átvizsgálása után megállapítást nyert hogy cserére szorul a bölcső, a felső lengőkarok, kipufogó,kézifék bowden, stabilizátor rúd elől-hátul. toronycsapágyak. Mivel még a gyári volt benne ezért a csavarok eléggé be voltak rohadva. Hosszú szerelés után kicserélődött a bölcső, kipufogó, stabilizátor rúd, kézifék bowden. és a lengőkarok. A toronycsapágy az visszautazott a boltba tévedésből azt legközelebbi fizetésnél lesz kicserélve.Csere lesz még a légzsák és az ékszíj. A bölcső használt de patika állapotú 10000ft volt. A szerelés meg az alkatrészek 45000ft volt+ sok veríték, átkozódás. Nyár elején megy vizsgára addig még lesz egy-két szerelés rajta.

 
>> Szerviz2019-03-14

Hátsó fékpofa csere segítséggel megtörtént. A fékpofák ajándékok voltak :) Vár még rá egy bölcsőcsere.

 
>> Szerviz2019-02-28

Olaj-és szűrőcsere.

 
>> Szerviz2018-10-15

Jó pár hete a jobb oldali lámpa nem akart világítani, ami tök sötétben elég kellemetlen. Bátyám intézett izzót hozzá és ki is cserélte....volna ha nem szembesülünk azzal a ténnyel, hogy az egész csatlakozó szétégett. Úgyhogy kocsi eleje lekap ( annyi csavarral van odafogatva hogy ihaj) csatlakozó csere mind a két oldalon bele a vacsiúj izzó és kész :) Pár óra alatt megvan+ már jelzett egy ideje a kicsi kocsi, hogy a gázolajszűrőben víz van, ami valószínűleg csak érintkezési hiba lehet mert azóta is megy mint az ágyú, de tettünk egy próbát gázolajszűrő csere is megvolt, de a hibát ugyanúgy kijelzi. Úgyhogy érzékelő csere is kell. Hamarosan lehet felkészülni a télre (brrrrrrrrr).

 
>> Szerviz2018-01-21

Első dolog volt hogy megmutattuk bátyámnak aki mondta h jó állapotban van. Utána szerelő aki szintén áldását adta a kocsira elmondta hogy a hátsó fékek cseréjére nagy szükség van mert ramaty állapotban van. Meg ami fontos vezérlés, olajcsere, bal első csapágycsere, téli gumik megvétele. Ami még ránk vár termosztát csere egr csere olaj-víz érzékelő. Majd egyszer egy fényezés, meg pár apróság de mindent a maga idejében. :) Remélem hamarosan mehetünk találkozókra :)

 
>> Egyéb2018-01-21

2017 nyarán a baba érkezésével új kocsi is érkezett egy kék 147 jtdm személyében. Kicsit szokatlan volt az elején a 146 után de gyorsan megszoktam. Azért volt rajta mit csinálni és van is mit még mindig de mindent szépen sorjában. Először is biztosítás kell rá de ott helyben el is lehetett intézni.Utána pedig a sok-sok szerelés.