Mutasd

>> Szerviz2013-10-08

Lányom első óvodás szülői értekezletén üldögélve azon járt az agyam, hogy mi okozhatja azt, hogy a csomagtér ajtó a belső gomb megnyomására nem nyílik ki. (Azt hiszem nem vagyok még érett szülő...) Körbejárva a témakört rájöttem, hogy nyilván a fáradt teleszkópok okozhatják ezt a problémát. A két gondot azért nem kapcsoltam össze, mert a teló előbb fáradt el, mint a gomb nem működött.
A csomagtér ajtó egyre fenyegetőbbé vált. Mindig olyankor szakadt az ember nyakába iszonyatos erővel, amikor a leginkább nem számított rá. Volt, hogy napokig semmi gond, azután meg váratlanul lecsapott.
Testi épségünk megóvása érdekében szükségessé vált a karok cseréje. Mivel folyamatban volt éppen az ablaktörlő karok beszerzése, az eladó éppen reklámozta a bontott kocsik alkatrészeit számomra. Szerencsére volt neki csomagtérajtó teló is. Az ablaktörlőkkel együtt az egész csomagot sikerült beszereznem 8 000 Ft-ért.
Örömömben 10 percig nyomogattam a nyitógombot és minden egyes nyitás tökéletesen működött. Két ujjal meglendítve nyílik a csomagtér. Fenséges érzés!