Tagok >> tdemeter >> Giulia B-TECH 200LE

Giulia B-TECH 200LE - főkép

Blog

2020-05-27
A DNA kapcsoló halála

Első, komolyabbnak nem mondható hiba az autón, hogy egyszer csak megadta magát a csodálatos DNA kapcsoló. Az első anomália még tavaly kezdődött, akkor A-ban használva fogyasztási világrekordot akartam felállítani egy 800 km-es úton, de a felénél visszaválltott N-be és többé nem lehetett kapcsolni. A Tovább »

2019-07-17
Alfa Giulia B-tech - túl a 6000. kilométeren

Nagyon régen nem írtam már bejegyzést, aminek meg is volt az oka. Egyrészt az utóbbi időben rengeteget dolgoztam és nem sok időm maradt erre. Többször nekiálltam, de fáradtan nehéz volt koncentrálni. Amikor végre történt valami érdekes, akkor vagy nem értem rá, vagy nem volt elegendő a sztori ahhoz, Tovább »

2019-04-10
A DNA kapcsoló csábításában

Bár állítólag manapság már nem sok értelme van klasszikus értelembe vett bejáratási időszakról beszélni, mégis egy ilyen csodaparipát az ember vigyázva óv az első ezer kilométeren. Én alapvetően a híres DNA kapcsolót is csak szemmel figyelgettem,( bár néha A-ba tettem, hogy lássam mennyivel gyengéb Tovább »

2019-04-01
Így lettem hát "gengszterautós"

Eltelt hát a bűvös ezredik kilométer és rengeteg tapasztalattal lettem gazdagabb. Hagy osszam meg rögtön az elején az egyik legérdekesebbet. A mai téma kissé sötétebb lesz😊 Néhány héttel ezelőtt már írtam arról, amikor az autó kapott egy llumarc típusú fóliát a B oszloptól hátra, mivel ez Tovább »

2019-03-20
Az első napok

Eltelt néhány nap és elment néhány száz km is. A Julcsáról szeretnék írni pár mondatot, milyen is ez az autó a 159 után. Az, hogy milyen szép ez az autó nem kérdés, a b-tech egyedisége pedig különösen izgalmassá teszi az egészet. A fekete színnel szegélyezett design nagyon sportossá teszi az egé Tovább »

Autó adatlap

 • Típus:Giulia B-TECH 200LE
   Mindent erről a típusról
   Tagok, akik birtokolják a típust
 • Évjárat:2018
 • Színe:Alfa fehér
 • Jellemzők:
  Alfa fehér
  Piros bőrülések

  Az első B-tech volt az országban
 • Extrák:
  4WE - Sebességváltó fülek
  4TA - Piros féknyergek
  81E - Két kipufogóvég
  03V - Fekete tetőkárpit
  195 - Osztott hátsó ülések
  79U - Küszöbdíszléc
  8LV - Klíma plus csomag
  8M2 - téli csomag
  8M8 - 6 irányban elektronikusan állítható vezetőülés memóriával
  368 - Fűthető hátsó ülések
  8M4 - Assistance Plus csomag
  GTD - Elektromosan behajtható külső tükrök
  8PJ- Harman Kardon Audió csomag
  8MK - Komfort csomag
  211 - Bőrkárpit (piros)
  5CA - Alfa fehér

Fotóalbum