Mutasd

>> Tuning és extra2020-07-07

Vasárnap találtam a homasitában egy szemrevaló jószágot, haza is hoztam.
Ma nekiálltam a kísérletezésnek. A lehetőségek:
1. Az alsó légbeömlő alsó fele. Talán itt néz ki a legjobban.
2. Ugyanitt, de a felső felén. Kicsi a hely, mert mögötte ott a rács. Ha kivágnám akkor nagyon kevés anyag maradna amihez rögzíteni lehetne a lámpát. Marad a lehetséges listán.
3. A következő légbeömlő felső része. Itt a rendszám mellett pont annyi hely marad felül mint a lámpa. Itt viszont a két lámpa közti előírt min. 60 centi nincs meg. Bukta. Alsó részen még annyi hely sincs, eleve kiesik.
4. A felső légbeömlő. A könnyebb próba miatt kivettem a rácsot. A két végén egy-egy csavar tartja. A szélére sajnos pont nem fér be, mert a függőleges tartó útban van. A műanyag első rész kivágásával lehet hogy befér, de a rács szélső elemét is likvidálni kellene, így már nincs meg az egyik rögzítő csavar.
5. Felső légbeömlő középső rekesz. Itt lenne a legjobb helyen. Ha a két rácsból kiveszem a középső részt elfér. Lenne mihez rögzíteni is. Szóval ez tűnik a legjobbnak.

Alszom rá egyet...

update 2020.07.08.
A második megoldás egyre jobban piszkálja a fantáziámat. Talán ez a megoldás bontja meg a legkevésbé a kocsi orrának az összhangját. Nehéz ügy lesz a lámpa rögzítése, valami konzol tuti kell hozzá.