Mutasd

>> Szerviz2010-09-04

Szóval be akartunk menni a városba, de nem sikerült. A főútra kifordulva egy hatalmasat roppant valami elöl és elkezdett valami a kerék forgásának ütemében köszörülni. Pár méter után félre tudtam állni. Inkább nem részletezném a fejemben járó gondolatokat. Legyen elég, hogy

Ѭצڜềאַ﷼&Ϣ...

...miközben megpróbáltam felmérni a károkat érkezett Erhard242 Cartárs. A Pókot otthagyva visszavitt a talira, ahol Csöri segítségét kértem. Visszamentünk a színhelyre és némi kocsi alá bujkálás után kész volt a diagnózis: a hátsó motortartó megadta magát, a rögzítő csavar elengedte és lóg.

A továbbiakban riadóztatta a helyi Cartársakat ALFI156-ot és csekő76-ot. A félhalott Pókkal elgurultunk egyikük 4,5 km-re lévő garázsába, ahol sikerült jobban szemügyre venni a problémát. Az út során végig hallottam a féltengely sikolyát a motortartón, fém a fémen, rettenetes a hang. Nem kívánom senkinek, hogy ilyet átéljen.

A garázsban kiderült, hogy a helyzet nem annyira vésze, mint amilyennek hallatszott és kinézett. A rögzítő csavar törött el, de sikerült visszaoperálni valahogy. Maradt is némi "felesleges" alkatrész, amit el kellett raknom a végleges gyógyításig, amire majd a "régi" várpalotai telephelyen kerül sor.

Köszönet mindenkinek a segítséget, hogy talpra állhatott a Pók, és újra róhatta a kilométereket.