Mutasd

>> Szerviz2013-07-18

Még nem volt 4 éves sem, és megadta magát. Ezúttal Bosch ment bele, állítólag akár 4 évig is kibírja...

 
>> Szerviz2013-05-08

Kopogott, nyisszogott, hátsó lengőkarok és bal első gömbfej cserélve

 
>> Szerviz2012-06-28

Ez is megérett a cserére, betöltöttük a 120k-t. A vezérlés módosító azért kicsit dobott az áron :(

 
>> Esemény2012-06-28

Sima ügy + gömbcsukló csere

 
>> Szerviz2011-09-26

Megvolt az éves szervíz, olaj szűrők stb, szokás szerint Szamosi mesternél. Sajnos egy előrelátható nagyobb tétel is befigyelt: fékek. A tárcsák még a gyáriak voltak 100e Km felett, a betétekben is volt már min 60e, szóval kiszolgálták az idejüket. Hátra brembó szet ment, előre egy másik típus, de azonos minőségűek. Komoly összegbe kerültek, de az eredmény nem maradt el. A régi tárcsák már deformáltak voltak, és ütöttek is, ezért nem lehetett jól adagolni a fékerőt, de az újak brutálisak. Eddig sem volt gond a megállás, de ezekkel aztán csak arra kell figyelnem, hogy a mögöttem jövőt se én állítsam meg ;-)

>> Szerviz2011-02-11

Valami főtengely jeladó szórakozott, aminek az lett a következménye, hogy kicsike néha megmakacsolt a magát, és nem volt hajlandó elindulni. Először riasztóra gondoltam, mert első alkalommal a riasztó kikapcsolása után elindult. Később kiderült, hogy a hiba meleg motornál jelentkezik először, vagyis valójában csak amiatt javult meg meg mert eleget vártam. Később persze már a fenti varázslat sem segített, és lélekben felkészültem rá, hogy az összes elektronikai egységet egyesével kell majd kicseréltetnem mire kiderül mi a probléma, de perszer szokás szerint Szamosiék már a sztori felénél leállítottak és közölték a diagnózist. Hiába no.

 
>> Szerviz2010-10-04

Másfél év után az önindító megint kerregni kezdett... Elvittem, de ezúttal nem Nándi bához, hanem egy specialistához ahol bontottoák, pucolták cserélték és most jó. Némi üröm az örömben, hogy szerintük ezt az önindítót az elmúlt 6 évben tutira nem javították, szóval Nándi bá tehet egy szívességet.

 
>> Szerviz2010-06-26

Megvolt a vizsga, egybekötve hátsó stabilizátor cserékkel.

 
>> Szerviz2009-12-20

Eddíg bírta a gyári aksi. Már érett a csere, meg a kapacitása se volt túl huszáros, úgyhogy az egynapi parking a hóban megtette a magáét, reggel már nem indult be. Egy telefon az akkusegélynek, és két órán belül már bent is figyel az új cucc, feltöltve ahogy kell.

 
>> Szerviz2009-04-26

Haldoklott az önindító, elvittem Nándi bácsihoz, aki megberhelte és most már jó.