- főkép
>> EgyébAlfa 146 1.4 TS // 2016-04-16

Egy hölgy a rönójával elém fordult. Jobbra elnézett, de balra nem. Megindult csikorgó kerekekkel mikor 10m -re sem voltam a kereszteződéstől. A hölgy és gyermeke sem volt bekötve mert csak ide akartak kiugrani gyorsan a közelbe. Sikerült :(
Mivel az autó lassan 19 életévét tapossa ez így GTK lenne a képek alapján is. Úgy hogy nem jelentettem be és talpra állítom inkább, mert el kéne bontani. Kicsit hosszadalmas a dolog. Kaptam egy 400k -s ajánlatot a javításra bontott alkatrészekkel. A javításból lehúztam a Klímát mert sosem használtam, így arra nincs szükségem.
Megsérült a Nyúlvány, a fényszóró keretek, lökhárító, motorháztető, jobb doblemez, komplett hűtő keretestől, klímahűtő (amit nem csináltatok már meg, soha nem használtam a klímát.). + a jobb első indexbúra is összetört. A bontott alkatrészeket rendes bontóból majd 200k ért szerették volna adni. Szóval magam mentem utána és Mifi valamint Kircher Dávid jóvoltából ezek is meglettek nagyjából ~50k költség mellett. Na persze volt még némi költség, mert Mifi volt kedves és elhozta Solymárra egy vasárnap amik megvoltak neki. Kifizettem a benzinpénzét és megfejeltem egy Jégerrel :) Dávid pedig Kaposvárról küldte futárszolgálattal. Köszönöm nekik a segítséget!