- főkép
>> EgyébAlfa 146 1.4 TS // 2011-08-17

Mivel betelt a forgalmiban a műszaki bejegyzés, és a rendszámra az okmányirodában ragasztják fel az új plakettet ezért be kellett fáradnom az ügyintézést megnövelendő az okmányirodába. A befáradás is egy hercehurca. De legomboltak rólam újabb összeget 6600HUF. 6000 HUF az új forgalmi. Bűnös vagyok mert betelt mivel elvittem mindig műszakira, illetve mivel most már az okmányirodában adják a matricát, újabb ~600 HUF + ügyintézés. 1 óra várakozás 5 perc ügyintézésért ketten voltak előttem. Nó komment.

>> SzervizAlfa 146 1.4 TS // 2011-08-12

4db Monroe gátló
első kettő toronycsapágy
Olajcsere Selenia 20k + olajszűrő légszűrő (hamarosan ~170k)
Műszaki vizsga
Némi munkadíj

Tervben van még a kipuff rendszer is mert itt ott lyukas már :o(

>> SzervizAlfa 146 1.4 TS // 2009-08-26

Átestünk ezen is ismét. Csak a vizsga díjak messze a küszöb érték felett vannak. Ez tiszta rablás. Az első alsó lengőkarok lettek cserélve ismét. A hátsó dobfék rosszalkodott, de semmi komoly baja nincsen. A Hátsó gátlóim viszont határon vannak, de a műszakin még átmentünk. Így megvan a következő project is :)

>> SzervizAlfa 146 1.4 TS // 2007-09-10

Augusztus elején elindítottam a zőldkártya és műszaki mizériát. A zöldkártyával nem is volt gond, ment pik pakkra... A műszakira sajna az első gömfejek nem voltak 100% -os állapotban így az alső lengőkarokat ki kelett cserélni. Illetve az első 2 fékcsövet meg némi fékolajat, és később vettük csak észre hogy a hátsó rendszámtáblavilágítás nem hogy nem megy, hanem hiányzik :D A vizsga volt igazán izgalmas. 1 hónapos várakozási lista volt. A műszaki pedig 2 hétig volt érvényes, így kaptam egy igazolást. Majd az adott napon meglátogattuk a műszaki vizsga telephelyet és ott kiderült hogy aznap nem lehet vizsgáztatni, nem csak ott hanem az országban mert állítólag valami számítógépes nyavaja van. Ilyenkor persze nincs újabb igazlolás. Hétvégére hus autó nélkül... Éljen a magyar bürokrácia. A következő hét elején meglett a műszaki de ilyen tortúrát lecsapni, ez nevetséges...