Mutasd

>> Szerviz2008-01-30

Megvétel után 1 hónappal igen elérkezettnek láttam kicserélni a vezérműszíjjat, kompletten lett cserélve plusz vízpumpa meg oil.

Vezérlésmódisító maradt. És ugynézki az oil csere meg is oldotta a problémát mert el is hallgatott.

 
>> Egyéb2008-01-07

Csak 1 kis beszámoló, mert lehet most mégse leszek alfa tulaj vagy csak szünetelni fog 1 kicsit: Mivel (tudom én voltam hülye) amikor másodszor mentünk vissza az autóhoz már vételi szándékkal, és már bent ültünk hogy aláírjuk a papirokat akkor mondta a "tulaj", hogy nincs nála a törzskönyv, gyors telefonálásba kezdtem hogy most mi van ill mi lehet, akivel beszéltem azt mondta hogy most álljak fel és menjek el, de nem tettem mivel a "tulaj" azt mondta bent van az okmányirodában, mondom akkor ok csak írjuk rá a papírra hogy amenyiben nem tom átírni akkor kérem vissza a vételárat.

De közbe még kiderült nem is az ő nevén van az autó, mivel nem iratta át. na mondom fasza mi jöhet még, de már nagyon elszánt voltam és bátor belementem mondom csak nem lesz gond mert ha nem sikerül akkor vissza a pénz.

Mostanra már nagyon megszerettem nem nagyon akarnám vissza addni, de már át is kéne írni. Felhívtam a tényleges tulajt és mondom kéne nekem a törzskönyv, erre Ő "szarok rá nem érdekel nem foglalkozom vele volt már nekem torturám más autóval is nem foglakozom vele".

Nos ott tartok hogy 1 esélyt lehet adon neki és be megyek az okmányirodába és megprobálom átírni mert ha ténylegesen az OI be van akkor át tudom írni gond nélkül, ha nem akkor van szopas.

byez