156 2.0TS - főkép

Blog

2013-02-20
Végső számvetés

Ma délután lezárult (autós) életünk egyik meghatározó korszaka. Elment a 156. Nagyon szerettük. Így hogy fél éve a garázsban állt kicsit könnyebb volt az elválás, mert sajnáltam hogy céltalanul rostokol a garázsban. Még mindig nagyon tetszik a hangja és az egész megjelenése, valóban kortalan a forma Tovább »

2012-06-27
Klíma tisztítás, töltés

A Marso-hoz vittem klímát tisztítani és feltölteni. Alapvetően nem volt vele gond, csupán szerettem volna kitisztíttatni, mivel már évek óta nem volt hozzányúlva. Tovább »

2012-06-14
Forgalmi csere

Móváron el tudta intézni az ismerős soronkívül az új forgalmit. Tovább »

2012-06-07
műszaki

Műszaki vizsga a Leier Auto-nál (régi A1, BMW). Köszönet Sparky-nak :) Rendben lezajlott, kapott jobb környezetvédelmi besorolást, amiért persze kell új forgalmi :( Győrben 06.25-re, Téten 19-re tudnak csak időpontot adni, bejelentkeztem 25-re, de még lehet hogy Móváron el tudom rendezni csókosan Tovább »

2012-06-05
üzemanyagtank tartó csere

Alfacitybe menet többször is nyekkenő hangot hallottunk hátulról, olyasmit mint a haldokló stabrúd szilentjei adnak. De nem egyértelműen az úthibákon, inkább a kaszni belengésekor. miután beparkoltunk alánéztem és rémülten láttam hogy a tankot tartó hátsó fémpánt el van szakadva (átrozsdásodott). Me Tovább »

Autó adatlap

 • Típus:156 2.0TS
   Mindent erről a típusról
   Tagok, akik birtokolják a típust
 • Évjárat:1998
 • Színe:Azzurro Nuvola
 • Jellemzők:
  Erős, jó a futóműve, kényelmes az ülés, kellemes benne lenni, és baromi jó vezetni.
 • Extrák:
  gyári 16"-os 5 lyukas alufelni, ezen kívül a
  szokásos... (el. ablak elöl, automata klíma, el. tükör, plüsskárpit stb.)
 • Egyéb:
  Szerettük nagyon, Ő volt Alfás életünk egyik meghatározó eleme.

Fotóalbum