Mutasd

>> Esemény2023-06-29

Nagyon nagyra becsülöm feleségem hogy támogatott benne hogy nekünk nem kell SUV, ezért még a díszköveit is és a köbméter kaját is haszaszállítom neki, és még élvezem is:)

Egyépként 8888km-et hagytuk el épp az imént, a nagyátlag lement 10.3L/100km-re, a városi szakaszokon inkább a 12 felé kandikál országúton meg a 8 felé:)

Egy darab javítandó hiba volt rajta eddig: kiesett egy patent a lökhárítóból, sajnos egyszer-egyszer elér az eleje, és ekkor van hogy kipattan a patent, és ha kipattant állapotában kapja el valami akkor kiesik.. Pótoltam 550ft volt. a drágábbat vettem:)))

A képeken láható, tükörben felmérhető helykínálat arra ösztönöz hogy csak vezetésre alkalmas állapotban szabad ki és beállni a garázsból:))) Ez nem baj:) A mai napig megnézem minden beálláskor az orrát hogy jó helyen van-e, hiába ez még trabantra lett méretezve, de végül is befér nem? :D

A héten távozott Nagypapám aki még talpraállt, hogy megnézze az új szerzeményt, de elvinni egy tiszteletkörre már nem tudtam vele :...( szépen csenben ment el.
Zajlik az élet, kislányom kitűnő lett első osztályban. Jövő héten család szállítás:)
Lehet felkerül a kupak is a tetőcsomagtartóval:) Indul a nyár:)

Lehúzott ablakkal kézimódban krúzolok reggel 7-kor a városban, minden méter élmény!!!!!!! Veszettül megy, pukkasztóan szép, és még praktikus is:)
Bár ennek határait majd most megteszteljük, eddig minden ok:)

Alfa SZERETEM!