Blog >> jvc

>> Tuning és extraystuc // Alfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2009-11-01

Hónapok óta kinéztem egy fejegységet. Viszont elég magas ára van, persze a tudása is nagy. Mivel Magyarországon 100ezer Ft körüli összegbe kerül, elkezdtem nézelődni az E-Bay-en, hátha találok olcsóbban. Németországban lett is volna már egész elfogadható áron, és Kócosw kollégával le is zsíroztam, hogy majd ő hazaszállítja nekem. Éppen beszéltük meg a részleteket MSN-en, mikor ráakadtam egy elég jó vételi lehetőségre. Szintén E-Bay, szintén új termék garanciával, de másik országból... Szállítási költséggel iszonyatosan baráti áron. Úgyhogy le is csaptam egy példányra. Most várom, hogy megérkezzen. :-)
Ja, és a legfontosabb. Ez egy JVC KD-AVX44-es példány. Asszem nem szar. :-)

(Zárójelben jegyzem meg, hogy elfeledkeztem arról a tényről, hogy ez bizony EU-n kívüli országból érkezik. Vagyis itt még vár rám egy kis adó- és vámköltség. Ennek mondjuk annyira nem örülök, de számításaim szerint még ezek után is bőven az itthoni beszerzési ár alatt leszek...)

>> Tuning és extraKócosw // Alfa 156 2.4 JTD SW Black shark // 2009-02-19

Ma minden a helyere került. Az install erdekessege a Ground Zero duplaszett hajtasa.
A duplaszett egy hangvaltoval rendelkezik. A sracokkal Kisbéren ugy beszéltük meg ,hogy a Hertz hidalva oldalanként hajtja a duplaszetteket.Nemkis dinamikat kölcsönöz ez a hajtasi mod :)))Folyton azon van,hogy lelökje a gyari hangszororacsot...
A Ground Zero monoblokk hajtja a Ranbow Hammer 10" ládát.
A JVC pedig Audison drotokon keresztük szallitja a jeleket az erösitök fele.Az erösitök tapellatasat 2db 0.8 F-os Audison kondi vegzi 16-os es 10-es Audison FPK tapkabeleken keresztül.
Valamint az Eonon kandikamera is felkerült a rendszám föle.
Igy allt össze a rendszer.Jopar honap tervezgetesenek,keresgelesenek eredmenye keppen.
Köszönet a beszerzesekert Janosnak, a beszerelesert Tamasnak, es a többi segitsegert , Krisztinámnak, Edesapamnak, Lajos bacsinak, es Rolinak.

>> Tuning és extraWickey // Alfa 156 SW 1.9 JTD // 2007-12-26

Nos, fél éve a garázsban poshad a 2F kondi az ötcsatornás erősítő meg a 100A-s kábelszett.
A hangszóró és tápkábelek már el vannak vezetve a csomagtartóba, követte őket a három pár RCA a középboxtól a csomagtartóig, valamint az új szerzemény a JVC LHX500 installálása.
Ez utóbbi, mivel amerikai modell, pár apróságot nélkülöz: nem ismeri a páros frekvenciákat, nem tudja mi az az RDS, ellenben támogat SIRIUS-t, meg pár, európai ember által soha nem hallott okosságot. Mondjuk amíg olvassa a cd-ket, addig nem is fog hiányozni a rádió, tehát ezen sokáig nem is szívtam magam :-)
A JVC, üzemanyag, kábelek, csatlakozók, saruk satöbbi újabb 45ezer forintba kerültek..
Lassan kezdi átlépni a 200.ezer forintot a projekt, és még sehol nem tartunk... hömm...

>> Tuning és extraystuc // Alfa 146 ti Super Produzione // 2006-07-11

2006 nyarán az autóm új fejegységet kapott, mégpedig egy JVC KD-LHX552 személyében. Jó választás volt. Szépen szól, jó a rázkódásvédelme, tökéletes. És nem utolsó sorban megy az autó belső világához színben. :-)