Blog >> alfa >> 147

>> EseménySanyi // Alfa 147 1.9 JTD 115LE // 2014-05-07

Elérkezett ez a nap is. Újabb Alfa a családi gépparkban egy 1,9 JTD 147 személyében. Egyenlőre még magyar forgalmi nélkül. Vannak apróbb hibái, de a motor bivaly erős. ABS ASR egyenlőre nem akarja a dolgát végezni, fényezésen karosszérián vannak kicsi horpadások, festék hibák...dehát egy 13 éves autóról beszélünk, amit használtak is nem csak garázsban állt. Bőrön és navin kívül full extra. Dugig légzsákkal, deréktámaszos plüss ülés...egyenlőre tetszik. :) Szép lassan újra régi fényében fog tündökölni. :)

>> EgyébGabulon // Alfa 147 5 ajtós // 2014-04-30

Sziasztok!
Itt vannak a beigert kepek a fekfelujitasrol es a tiszta autorol :)
Kapott az auto 4db uj Brembo fekbetetet elol 2 uj Vrembo Max Sport tarcsakat ,a nyergek meg egy szep piros szint!!
Az auto meg kapott egy full ablaksotititest (persze csak ugy ahogy meg szabalyos)

>> EseményBFMSE // Alfa 147 1.9 Mjet Black Line // 2012-07-12

Megvettem életem első dízel alfáját. Hosszú elalfátlanodásom után beadtam a derekam, és úgy döntöttem kipróbálom milyen is egy modern dízel autóval az élet. A választásom a 147-esre esett, mivel az 1,9-es 150 lovas motor véleményem szerint ebben a kasztniban tud olyan sportosan viselkedni, ahogy azt én elvárom egy Alfa Romeotól.
A km állás: 61674

>> SzervizPhon // Alfa 147 X.X Twin Spark Facelift // 2008-09-22

ugy döntöttem lecserélem az autoban az olajat! megkapott egy szép gyári minőségű szűrőt és kapott mellé Castrol olajat! a leglágyabb full szintetikusabbat ami lehet,hogy véletlen folytán elkezdeni picikét enni de az tuti,hogy a lágyságnak köszönhetően nem fogja koptatni a motort ami a hosszu kilométereknek a többi tulajnál majd hálát fog jelenteni:) az olaj nem volt olcsó de nem sajnálom tőle, ezzel állitolag 30ezreket mennek el az autok de azért én nem fogom addig hagyni:) de a lágyságnak köszönhetően és tény,h ovatosabb hajtásnak 130körüli tempok mellett csak az alagutakban való visitás kedvéért turáztatott motor az alpokban 6,6os fogyasztást produkált ami komolyan már már vicces:) ugy járt az auto mint egy álom, suhant...mért pont akkor amikor elakarom adni?:) az auto a mindennél jobbat kezdi tulszárnyalni dehát a felsőbb célok áldozatául kell,hogy essen...vagy el se adom?!:) mondjuk a sok hozzá nem értő telefonálgatása már kezd sirba tenni a használtauton...de remélem gondos kezekbe kerül majd:)