Blog >> verde

Itt láttam az Adok-veszekben egy nagyon tetszetős kulcstartó hirdetést, Csabi cartárs hirdetett fehér bőr QV kulcstartót, és mivel vevő vagyok minden baromságra, rendeltem is tőle. Pikk-pakk megjött, rohadt jól mutat, Kvadrifojjó rulez!

(Naná, hogy tuning és extra rovat :))

>> Tuning és extraWarbiRunner (Gyuri) // Alfa 146 1.9 JTD // 2012-05-07

Régóta vágytam egy "szerencsét hozó" fehér háromszögre négylevelű lóherével. Amolyan Alfásan sutára, ami igazából nem sok autón mutat jól, de mégis kell az oda.
Aztán úgy lett, hogy lazításként terveztem egyet. Majd le is gyártottam ha már volt alkalmam gyakorolni egy kis CNC gépen.
Igyekeztem olyan bénán ám következetesen a vonalakat követve feltenni, mint ahogyan a Giulietta QV-ken gyárilag látható. Asszem sikerült :-)

>> Tuning és extrape-Ti // Alfa Giulietta 1.4 Turbo MultiAir 170CV Distinc // 2012-01-04

A Jézuska (Kedvesem személyében) egy pár "lóherével" ajándékozott meg melyek tegnap egy alapos mosás után fel is kerültek a helyükre így már a nyári gurulókkal teljes a QV feeling. Már csak egy "kis" ültetés hiányzik úgy érzem a tavasszal belevágok egy komplett állítható futóműszettbe! Első körben erre akadtam de hála a CSS tuningnak már más alternatívákat is vadászik nekem Máté!

>> Tuning és extraBuksi // Alfa 155 2.0 8V Twin Spark QV :) // 2009-06-21

Teljes egészében összeállt a gép! AlbertoGrande-tól szereztem egy pár 145 QV küszöbspoilert (15000,-)! Egy kicsi műanyagos meló volt velük, mert az oldaluk ki volt furkálva és így voltak csavarral felfogatva, de végül nagyon szépek lettek és nagyon jól állnak a 155-nek! Már régebbről is tetszettek ezek a küszöbök, több 155-ön is láttam már és elhatároztam, hogy ilyenek nekem is kellenek! És itt vannak! Igaz, két lóherét (5576,-/db) még kellett rá venni, mert az egyiken már nem volt meg, a másik meg nagyon ronda volt! De megérte! A látvány önmagáért beszél! :-))
Közben kész lett az első lökös is, megkapta a fényezést és az alumínium tuningrácsot (3250,-) is! Ebből jutott még a pajzsra is! Erhard-tól beszerzésre került még egy első és hátsó embléma (6400,- és 8500,-) is! Köszönet értük! :-))