Blog >> 159 >> navi

>> Tuning és extraShadin // Alfa 159 1750 Tbi SW Ti // 2017-02-20

Yani volt olyan rendes és hozott egy pár Pioneer kiszedőt, így ki tudtuk venni.

Kiderült, hogy azért nem volt jó a rádió vétel mert Holland barátunk nem tette bele a fantomtápot. Ezt polcról pótoltam, így már vele van a (tér)erő.

Van benne TMC vevő ami jelenleg nem működik, erre még megoldást kell találni.

A képen látható régi kormánygomb vezérlő van benne, ezt cserélni fogom erre, mert ez elvileg tudja használni a telefon gombot is. Továbbá azt is várom tőle, hogy az autó leállítása után addig villany alatt tartsa a fejet, amíg a kulcsot ki nem húzom...

>> EgyébShadin // Alfa 159 2.0 JTDm SW Ti // 2015-11-10

- Radionav 2015 Q1-es tépkép SD kártyán, ára alapján a kártya aranyból van (54000Ft)

Egy hetes Navteq-kel történő eredménytelen beszélgetés után sikerült aktiválni a 2015-ös térképet. A képen egy 11 karakteres azonosító van elrejtve. A helyes válasz: "EBX0T-96LB5". Na csak ezt nem próbáltam, minden mást igen. A support még a formátumot sem tudta megmondani :-(

>> Tuning és extrapettinke // Alfa 159 1.9 JDTm 16V, Turismo // 2008-08-04

hogy így 1 hónapos lett a Bella, kiokoskodtam a navi helyét. lett egy ProClip a Brodittól, amit maradandó változás nélkül el lehet szükség esetén távolítani, ezt tartja a műszerfal tetején a PDA bölcsőjét.
az agyalágyult helyen (könyöktartó tövében!) lévő szivargyújtó aljzat előre vezetése (meg a sok kütyü igénye :-) ) miatt egy 3-as elosztót szereztem be, a drótját ill. magát az elosztót is el lehet rejteni az ülés mellé ejtve, ráadásul a párna és a középkonzol alja közé be is szorul, nem mozog.
mivel az élet 90%-ában nem GPS alapján közlekedek, nem akartam fixre rögzítősre csinálni, a PDA bölcső is egy mozdulattal lekapható az állványáról, a vezeték sem lóg így mindig a műszerfalon.