Blog >> polír >> fényszóró

>> Autóápoláspakai93 // Alfa Giulietta 1.4 TB Distinctive // 2022-10-10

Nem voltak még annyira szörnyű állapotban az első lámpák, de a felső részén már látszott, hogy dolgozott az UV az elmúlt 9 évben. Lemattulva nem voltak igazán, de a felülete már "karcos" volt, így megelőző jelleggel kaptak egy alapos polírozást, illetve a tartósságát növelve egy átlátszó védőfóliát is. Szerintem az eredmény magáért beszél. :) Ha már ott volt az autó még felkerült egy napellenző sötétítő csík is az első szélvédőre. Az eddigi összes autónkon volt, megszoktuk, így már nagyon hiányzott. Jövő évben a nyári szezon elött még visszatérünk egy hővédő fólizásra is.

>> AutóápolásAbarai // Alfa 156 2.5 V6 24V // 2016-11-08

A múlt heti takarítás után újra meglátogattam a Magic CarWash-t. A soros bőrápolást - főleg időhiány miatt - profikra bíztam, a fényszórókra meg már régóta ráfért egy polírozás. Szokás szerint szépen és gyorsan dolgoztak, és még Alfás kedvezményt is kaptam. :)

Előtte-utána képeket sajnos nem lőttem, de a különbség több mint látványos.

>> AutóápolásAbarai // Alfa 156 2.0 JTS Selespeed // 2013-08-30

A fényszóróim kezdtek gyalázatosan kinézni. Nem G Astra szinten, de azért éppen eléggé. Gondoltam, felújítom őket, amennyire tőlem telik, aztán rájöttem, hogy nagyon be kéne vásárolnom hozzá, és akkor még mindig elcseszhetem. Nem került sokkal többe profira bízni.

A képeken felül a régi, alul az új állapot.

>> AutóápolásLujo // Alfa 156 1.6 TS 16V // 2010-05-30

Végre sikerült felpolíroztatnom a fényszórókat... hát mit mondjak megérte! Képek lentebb:)km: 137780