Blog >> napellenző

>> Autóápoláspakai93 // Alfa Giulietta 1.4 TB Distinctive // 2022-10-10

Nem voltak még annyira szörnyű állapotban az első lámpák, de a felső részén már látszott, hogy dolgozott az UV az elmúlt 9 évben. Lemattulva nem voltak igazán, de a felülete már "karcos" volt, így megelőző jelleggel kaptak egy alapos polírozást, illetve a tartósságát növelve egy átlátszó védőfóliát is. Szerintem az eredmény magáért beszél. :) Ha már ott volt az autó még felkerült egy napellenző sötétítő csík is az első szélvédőre. Az eddigi összes autónkon volt, megszoktuk, így már nagyon hiányzott. Jövő évben a nyári szezon elött még visszatérünk egy hővédő fólizásra is.

>> SzervizLiquid // Alfa 159 1.8 TBI berlina // 2020-09-09

Eltört a jobboldali napellenző, Trencsiktől vettem színazonos bontottat.

>> SzervizPoló // Alfa 156 2.0 TwinSpark Distinctive // 2019-07-27

Eltört a vezetőoldali napellenzőm. Először Trencsiknél vettem egy gyári újat, FL előttit. Itthon derült ki, hogy FL utánit kaptam, más a felfogatása, nem lehetett felcsavarozni a helyére. Honlapjukon kinéztem egy másik gyári újat, aminek olyan a felfogatása, amilyenre nekem szükségem van. Visszavittem az előzőt, megkeresték a raktárban azt, amit kinéztem másikat, viszont ennek meg az anyaga volt más. Így ott maradt az is, visszakaptam a pénzem.
https://fiatalkatreszek.hu oldalon találtam másikat, képről nem derült ki, hogy milyen a felfogatása. Írtam nekik e-mailt, azóta se válaszoltak. Amúgy valószínűleg az is FL utáni. Sehol nem találni FL előttit, mindenhol a 156022344 számú van.
Elaforgtól vettem egy FL utánit, leköszörültem olyanra, mint az FL előtti és felszereltem.

>> Autóápolásmesa // Alfa 156 2.0 TS 16v Selespeed // 2011-04-03

Ma gyönyörűen sütött a tavaszi Nap. El is kellett vinnem az ötvenhatost a Budai zöldbe, friss levegőt szívni. Ahogy haladtunk az erdei úton, megpillantottam a napellenzőt hogy megfogta a szmog. Ezért levettem őket és samponos vízben tisztára varázsoltam.
Jut eszembe, útközben egy piros GT-vel találkoztunk, benne egy pár, a rendszám német, vigyorogtak,integettek ők is! Úgy tűnik, más alfásnak is hasonlóan jár az esze :D

>> EgyébPoló // Alfa 156 2.0 TwinSpark Distinctive // 2008-08-17

Múltkor kivágtam a figyelmeztető címkéket a napellenzőkből. Nekem így jobban tetszik.