Nem. Mezei min 300 Mhz-es processzorral szerelt, használtan tízezres értéket képviselni bíró, USB porttal rendelkező Laptopra gondoltam :)
De persze elég lehet soros COM port is, ha ahhoz van kábeled
Neked valami iylesmi kell akkor, lehetőleg USB véggel ?
Ezt a diagnosztikára értem, ha menet közben akarsz mindenféle kiírást, arra a PDA vagy okostelefon lesz a megfelelő :)
NEM!
Neked egy ~ 2000 forintos kábelra van szükséged, amit az eBayen megrendelsz, letöltöd a neked tetsző progit pl. AlfaDiag és örülsz :)
Ott van egyértelműen az általad linkelt odlalon, hogy opcionális szoftverekkel, ha kábellel együtt kéred a progit, akkor az csak +65 000 a kábel árán felül :o
A telefon fix, esetleg szombat este kiderülhet, hogy más telefont/pda-t veszek (+1 Giuliettát). Meg elég is amit a progi tud, de még nem is másztam bele annyira, lehet, hogy S60-ra is van ennél jobb. A 2. pontot a második linkemre írtad? ezexerint ez kéne, ha usb-zek?
Van valakinek tapasztalata smartphone + bluetooth OBD2 interface ügyben? Most akarok venni egy Nokia 5230-t, amin Symbian 9, S60 van. Arra raknék egy OBDScope nevű progit (vagy valami hasonlót), meg vennék egy ilyet. Kell egyáltalán a brutusz, vagy usb-vel is jó? Ez egy picit olcsóbb lenne...
Sziasztok, gyors segítségre lenne szükségem. Ma reggel a kuplungpedál benyomását követően reccsenést hallottam, rövid vizsgálódás után kiderült, hogy a kuplungfőhenger végén levő bakelitkarika adta meg magát, magyarán kettétört. Azóta nem nagyon működik a vas :( Mellékeltem képet a kérdéses karikáról.
Szombathelyen vagy a környékén keresnék olyan szakit, aki találkozott már ezzel a hibával, esetleg tudna valamilyen megoldást a dologra. Állítólag esztergályozni lehet ilyen karikát és azt felrakni a régi helyére... Előre is köszönöm a segítséget.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Vasárnap áztam 250 km en keresztül, nem is volt semmi baj. Viszont ma reggel igen csúnya hang jött a motortérből. Kicsit fülelve valami csapágy lehet (generátor, vízpumpa stb.) Így nem merek vele elindulni a több mint 200 km re lévő szerelőmhöz.:(
Szóval kellene nekem itt Budapest és környékén olyan megbízható és megfizethető szerelő aki a közel jövőben meg tudná nekem szegelni a jószágot!
sikkerült a kucs mikrokapcsolóját megforrasztanom , de semmi féle funkció nem müködik a távirányítón . a led világít de nem nyit zár . még a korábban müködő csomagtér nyitás sem megy ! létezik valami újrakódólása a kulcsnak amit meg kéne csinálni ?????
MIT TUDOK CSINÁLNI ?????????????
A 33-ason nekem annyiszor foltoztak, míg azt nem mondták, hogy már nincs mihez heggeszteni :) Szerintem "általános" autószerelőnél próbálkozz, esetleg falun :)))
Probléma!!
sztem dupla annyi fordulatot mér a computerem és ezért nincs alapjáratom és 3500-nál letilt. 75 1.6 ie . minden jeladó kicserélve és vezeték le lett mérve és semmit nem találtam. Hogyan tudom megszüntetni ezt?
ja computer is lett cserélve.
jaja, nálam csakis nedves rongy többszöri öblítéssel jöhet szóba, ha motortér tisztításról van szó :) nomeg lekapom a müanyag burkolatot a motorról, ami így simán mosható falnak támasztva jó erős vízsugárral :D
Sziasztok!
Motormosás után "motor control system failure" felirat a 147esem kijelzőjén, 1.6 TS. Nem húz, csak sivít a hibajelzés. :( Mi lehet a gondja és hogy lehet orvosolni?
Már írtam itt róla, hogy rozsdás a hátsó dobom, ti javasoltátok, hogy foltoztassam meg a héját.
Ezt azonban nem vállalják a legtöbb helyen, nem tudom, miért. Találtam egy műhelyt a Lágymányosi híd budai oldalán, ők azt mondták megcsinálják. 4-5E ft-ért. Ez mennyire számít tartós megoldásnak? Ilyenkor a belseje még jó? Az már biztos hogy nem fúj ki a rendszer sehol, ezt megállapította egy szakember.
Esetleg ha tudtok olyan helyet ahol "foltoznak" dobot, akkor az is érdekelne.