Jól van akkor fordítsuk komolyra a szót. :-)
Aki benne akar lenni a naptárban, az 2008. szeptember 1-ig küldje a képeket! Info itt!!!
Fizetési feltételekről majd később kapunk infót!!!!
Ha már én vagyok a naptárfelelős, akkor felelősségi jogomnál fogva kijelenteném, hogy ha valaki nem küldi 2008 szeptember 1-ig a fotókat, akkor az nem lesz benne a naptárban. Ha nem lenne meg a 48, illetve 52 autó, akkor azoktól fogunk plusz 1 fotót kérni, aki már küldött. Így kétszer is benne lesz az illető.
Nem szeretném azt játszani, mint tavaly Szasza, hogy minden áldott nap könyörgött, hogy ugyan küldjenek már fotót az illetékesek.
Ha kevesebbet lógnál Zsoleszal az Árkádba akkor tudnál képet csinálni róla.Már olyan vagy mint egy plázacica:))))Azt meg ne is említsük,hogy a hobbid a fényképezés ha jól rémlik:DDD
Megcsinálom a photoshopot neked én jövő héten nyaralok és beletudom iktatni a szabad időmbe:))))
Xiaxtok!!!!a következö ügyben kérnék 1kis segitséget!Xeretném eladni a gyári alfa felniket csak nem tudom mi lenne a reális ár amit kérhetnék érte:)xerintem kiválo állllapotban vannak!!15colos!! a segitségeket elöre is thanx:)!!!
de másik kép is jó lenne, ha lenne. De nincs. Mert mostanában nem járok fotózni, és arra gondoltam, hogy majd ott csinálok, hamár "hazaviszem" a gépet.