Legalább mi is találkoznánk :) :)
(Hozok sopronit :P )
kando.2011-04-19 22:41:11 // 120208
G-Burt2011-04-19 22:37:13 // 120207
cső: esetleg nem dörzsölődött ki valahol? ha nem akkor csavarnál, vagy ahol a csavar rá van nyomva a csőre, esetleg kormánymű(egyszerű, le kell törölni az egészet és megnézni másnap, h hol olajos)
csavar: 4 fordulat már az éppen elég.
csavar: 4 fordulat már az éppen elég.
aatis2011-04-19 20:35:05 // 120206
Valaki választ tud adni esetleg a 120099-es hozzászólásomra?
Elég fontos lenne.
Elég fontos lenne.
Alien42011-04-19 19:50:55 // 120205
ott meg komplett sor választja el a neki és a nektek szánt szövegrészt, de már értem mire gondolt a cartárs, a kérdéstt viszont többesszámba tettem fel, hogy ne kommenteljek pluszban (a rend kedvéért) de már rájöttem h máshogy ez nem fog menni
pb_ -t kibeszélve a háta mögött... ha istenverte módon sikerül valahogy dekódolni amit megoszt a nagy publikum felé /annak is a huszadát/ akkor már örülhet az ember
én amikor regeltem -előtte már bőven olvasgattam ezt a fórumot, ne aggódjatok-
akkor is ezzel szembesültem h nem kap az ember az Ő irányából rendes választ... és persze agyalsz, gondolkozol...de nem jössz rá, ez pedig így nagyobb pofon mintha válaszra sem méltatnak
de tudjátok mit... elnézést, hogy elkezdtem! bocsánat pb_ ha durva voltam
-persze úgy is jön h nem- :D ermélem ennyi elég arra, hogy mindenki leüljön és megigyon egy sört az este örömére :D
és újra béke van a galaxisban
pb_ -t kibeszélve a háta mögött... ha istenverte módon sikerül valahogy dekódolni amit megoszt a nagy publikum felé /annak is a huszadát/ akkor már örülhet az ember
én amikor regeltem -előtte már bőven olvasgattam ezt a fórumot, ne aggódjatok-
akkor is ezzel szembesültem h nem kap az ember az Ő irányából rendes választ... és persze agyalsz, gondolkozol...de nem jössz rá, ez pedig így nagyobb pofon mintha válaszra sem méltatnak
de tudjátok mit... elnézést, hogy elkezdtem! bocsánat pb_ ha durva voltam
-persze úgy is jön h nem- :D ermélem ennyi elég arra, hogy mindenki leüljön és megigyon egy sört az este örömére :D
és újra béke van a galaxisban
Alien42011-04-19 19:39:11 // 120204
korábban amúgy már írtam, hogy akkor félre értettek :D olvass már vissza kérlek
ha nem kapok választ akkor sem ülök fenékre, majd felteszem máskor amikor megült a fórum, legutolsó szakmai kérdésemre sem kaptam választ, még sem vagyok ideges, vagy mérges, bajom meg senkivel nincs amíg nem keni a csipát a falra :D
én tök nyugis, békés vagyok most perpill
keeponsmile
ha nem kapok választ akkor sem ülök fenékre, majd felteszem máskor amikor megült a fórum, legutolsó szakmai kérdésemre sem kaptam választ, még sem vagyok ideges, vagy mérges, bajom meg senkivel nincs amíg nem keni a csipát a falra :D
én tök nyugis, békés vagyok most perpill
keeponsmile
mreni2011-04-19 19:33:21 // 120203
összekeveredik,nem kell vele foglalkozni:)
Driver2011-04-19 19:26:26 // 120202
én értettem mire gondolt ebben a hsz-ben: 120168
Driver2011-04-19 19:24:48 // 120201
amit veszel a kuton 95-ost abban is van alapbol kb 8% etanol
Alien42011-04-19 19:23:41 // 120200
megcímezem megcímezem, mert az előbb is félre értettetek :D
a cinikus hangnemet meg lehet h nem értetted pontosan, vagy nem tudom :D de tényleg... el siklottunk egymás mellett... :D driiiiiiift :D
amúgy csak egy átlag árat kérdeztem :D
rátok számítok, ha tudok segítek, ha nem nem :D
a viselkedésem meg -ha nem értetek félre- úgy érzem kielégítő :D
bocshanem :D
a cinikus hangnemet meg lehet h nem értetted pontosan, vagy nem tudom :D de tényleg... el siklottunk egymás mellett... :D driiiiiiift :D
amúgy csak egy átlag árat kérdeztem :D
rátok számítok, ha tudok segítek, ha nem nem :D
a viselkedésem meg -ha nem értetek félre- úgy érzem kielégítő :D
bocshanem :D
CERO2011-04-19 19:11:19 // 120199
Köszi!
Simán összekeveredik a tankban vagy kannában kell kevergetni?
Simán összekeveredik a tankban vagy kannában kell kevergetni?
mreni2011-04-19 19:04:04 // 120198
max 50/50ben mehet ha rendben van az autód,nincs semmi baja,tisztán csak akkor ha veszel etanol átalakítót.
Én használtam feelseben sokáig,nem volt vele gond.
Én használtam feelseben sokáig,nem volt vele gond.
CERO2011-04-19 18:39:08 // 120197
Sziasztok!
Mi a véleményetek a bioetanolról (E85)?
Tisztán vagy keverve, ez esetben milyen arányban érdemes tankolni a verdámba, ami nem más, mint egy 145 1.4 TS.
Köszi.
Mi a véleményetek a bioetanolról (E85)?
Tisztán vagy keverve, ez esetben milyen arányban érdemes tankolni a verdámba, ami nem más, mint egy 145 1.4 TS.
Köszi.
MIFI2011-04-19 17:38:07 // 120196
Támogatom :) Jager man :D
Jorjie2011-04-19 17:36:10 // 120195
Bennem nincs tüske, de ihatnánk már egyet :-DDDD
Pete1452011-04-19 16:58:40 // 120194
Ezt csak 2 ember tudja megmondani.De én egyik sem vagyok . Csak a Jóisten és a szerelő.
Driver2011-04-19 16:40:48 // 120193
milyen programmal próbáltatok csatlakozni?
Pete1452011-04-19 16:23:41 // 120192
Szasztok cartársak!
Egy kis tanács kéne!Megjártuk az autóvillamosságiakat a környéken és nem akar beszélgetni a kicsi-kocsi egy géppel sem.(Valószínű hogy a csatim is szar.) A hibára amiért vittem volna(hidegen puffog és néha lefullad,melegen viszont jó)azt mondta a szerelő bá ,hogy tuti légtömegmérő csere.Ami viszont mint tudjuk nem olcsó. Mi a ...-ot csináljak ha mégsem az akkor csak kidobott pénz.Valaki járt már hasonló cipőben?Mit mondtak mi volt a gond? A gép 145 1996 1,4 Boxer lenne.![](http://www.alfaamore.hu/files/forum/00315/00315027t.jpg)
![](http://www.alfaamore.hu/files/forum/00315/00315028t.jpg)
Egy kis tanács kéne!Megjártuk az autóvillamosságiakat a környéken és nem akar beszélgetni a kicsi-kocsi egy géppel sem.(Valószínű hogy a csatim is szar.) A hibára amiért vittem volna(hidegen puffog és néha lefullad,melegen viszont jó)azt mondta a szerelő bá ,hogy tuti légtömegmérő csere.Ami viszont mint tudjuk nem olcsó. Mi a ...-ot csináljak ha mégsem az akkor csak kidobott pénz.Valaki járt már hasonló cipőben?Mit mondtak mi volt a gond? A gép 145 1996 1,4 Boxer lenne.
![](http://www.alfaamore.hu/files/forum/00315/00315027t.jpg)
![](http://www.alfaamore.hu/files/forum/00315/00315028t.jpg)
Ferko2011-04-19 16:11:06 // 120191
Kellene szervezni egy találkozót, ahol megbeszélnénk a problémákat. Mindenki ott lenne, akiben tüske van.
(Én vinnék jagert is)
:-DDDD
(Én vinnék jagert is)
:-DDDD
pb_2011-04-19 15:38:11 // 120190
De nyugodtan címezheted nekem is, nem veszem zokon.)
pb_2011-04-19 15:36:37 // 120189
Miért lenne karcos a cd?
WarbiRunner (Gyuri)2011-04-19 12:29:33 // 120188
Nem ismerem, sosem találkoztunk, annyit tudok, hogy online szítja a veszekedést. Ha élőben más, akkor annak csak örülök, akkor szívesen megismerném úgy is. Amit itt tapasztalok az gyerekes és közösségromboló. Ezen kívül indulat bennem nincs, csak néha unom a hülyeséget... Bár írhattam volna egyenesen neki ugyanezt,
pb_ : Veheted így is, direktben neked szánva a hozzászólást (és nem hsz-t...)
pb_ : Veheted így is, direktben neked szánva a hozzászólást (és nem hsz-t...)
Ferke2011-04-19 12:14:49 // 120187
Tényleg nem jó hasonlat, mert van akinek felesleges, van akinek segít. Nekem és még sokaknak sokat segít, szóval ez így parttalan lesz már megint:))
Mindenesetre érdemes elgondolkodni azon a költőin is, amit lentebb kérdeztem...
Mindenesetre érdemes elgondolkodni azon a költőin is, amit lentebb kérdeztem...
WarbiRunner (Gyuri)2011-04-19 11:55:46 // 120186
Abból a szempontból lényegtelen, hogy az adat használhatatlan lesz, a CD fölösleges.Persze minden CD menthető, innentől meg a hasonlat már kevés a szituáció leírására...:-)
Ferke2011-04-19 11:16:41 // 120185
Kérdés ugye, hogy mitől lesz karcos a cd?:DDD
WarbiRunner (Gyuri)2011-04-19 10:17:28 // 120184
A tudásról csak egy béna hasonlat..... HIába van az adat a karcos CD-n....
Ferko2011-04-19 10:14:09 // 120183
Te meg kinyalhatod, kis buzi:-))))
Föckös2011-04-19 09:24:37 // 120182
mind a ketten, sőt a kis bontós sirokkós is bekaphatja :-)
Föckös2011-04-19 09:24:08 // 120181
Hát igen kisbarátom elfogult vagyok mellette, és ha meg Rólad van szó, akkor melletted, és amikor egymással szemben álltatok, akkor meg senki mellett nem foglaltam állást. Beszélgettünk ezekről mindkettőtökkel.
Neki is és neked is megmondom, ha valami nem tetszik nekem.
az a bizonyos megjegyzésem pedig nem feltétlenül erre a topicra vonatkozott, és nem megkérdőjelezni akartam a banda összetartását.
Te meg ne kombinálj, mert azt a csajok szokták:-)
egyébként meg kapjátok be :-))
Neki is és neked is megmondom, ha valami nem tetszik nekem.
az a bizonyos megjegyzésem pedig nem feltétlenül erre a topicra vonatkozott, és nem megkérdőjelezni akartam a banda összetartását.
Te meg ne kombinálj, mert azt a csajok szokták:-)
egyébként meg kapjátok be :-))
Ferko2011-04-19 08:37:55 // 120180
Ezt most én sem értettem:-)
pb_2011-04-19 08:28:00 // 120179
Papa, akarsz róla beszélni? Tok 1 helyet, ahol +teheted.D
Ferke2011-04-19 08:26:52 // 120178
Na igen, csak ugye ezért említettem a dolog hiteltelenségét. Most is 2-3 oldalon át ment az ív, miközben kvára nem történt az ég világon semmi.
Ez a mostani konkrétan vajon mire volt jó???
Ez a mostani konkrétan vajon mire volt jó???
Ferke2011-04-19 08:25:17 // 120177
Jól látod, nem véletlen van különbség pl a 2006-os és a 2010-11-es hszek között:)))
A többivel is egyetértek, amit írtál, simán megy a "miért nem viszik ki a szemetet" szöveg egy olyan tagtól is, aki 3 hónappal ezelőttig csak prospektusokban látott alfát.
A másik gond ebben a bazinagy virtuál világban az, hogy általában az a nethuszár, aki online olyan megmondós, az élőben már nemigen hangoztatja a véleményét. És itt most nem a normális formában véleményt nyilvánítókra gondolok, hanem arra, aki totál ismeretlenül olyan stílusban ír, ahogy azt személyesen sosem merné bevállalni.
De hát erre jó pl. ez a jó kis találmány, mint az internyet...kifejlődött egy külön embertípus:))
A többivel is egyetértek, amit írtál, simán megy a "miért nem viszik ki a szemetet" szöveg egy olyan tagtól is, aki 3 hónappal ezelőttig csak prospektusokban látott alfát.
A másik gond ebben a bazinagy virtuál világban az, hogy általában az a nethuszár, aki online olyan megmondós, az élőben már nemigen hangoztatja a véleményét. És itt most nem a normális formában véleményt nyilvánítókra gondolok, hanem arra, aki totál ismeretlenül olyan stílusban ír, ahogy azt személyesen sosem merné bevállalni.
De hát erre jó pl. ez a jó kis találmány, mint az internyet...kifejlődött egy külön embertípus:))
Ferko2011-04-19 08:24:18 // 120176
Persze, lehet, hogy most ez volt. De én úgy az egész kialakult cirkuszról beszélek itt összességében. Most lehet, hogy nem pb_ volt a hibás, máskor meg igen. Mindig ide lyukadunk ki egyébként, hogy van aki pb_-t védi van aki meg a másik oldalt. Aztán lassan már azt sem tudjuk, hogy mikor kezdődött ez az egész, csak van.
Ferko2011-04-19 08:20:54 // 120175
Ha valakinek a barátjáról van szó, az egyértelmű, h elfogult és közösségen belül mellé fog állni (hiszen ezért a barátja.)
Tudod Föckös az első Alfások egyike, akiket legelőször megismertem. Az egyik legjobb barátom úgy az Alfás közösségen belül, mint kívül. Ennek ellenére megmondom, ha nincs igaza és Ő is nekem. Egy barátság nem attól barátság, hogy mindig a barátom mellett állok, hanem attól, hogy meg mondod neki azt is, ha véleményed szerint nincs igaza.
Én csak azt látom, hogy régebben pb_ és Viking itt a topicban egész jóban voltak aztán elment a dolog. Olyannyira, hogy most már ha kell, ha nem vita van; persze nem csak kettejük között, de pb_ valahogy mindig oda keveredik.
Nem a pb_ szakértelmével van a probléma. Tudod nem egyszer van az, hogy direkt beszól; már csak azért is. Ugyanakkor meg Vikingnek elég nyers, bántó hsz-ei szoktak lenni, ami szintén nem jó.
Lehet, hogy kettőjüknek kellene leülni egyszer megbeszélni a dolgokat; mert úgy veszem észre, hogy az alap probléma valahol kettejük között van eltemetve.
Tudod Föckös az első Alfások egyike, akiket legelőször megismertem. Az egyik legjobb barátom úgy az Alfás közösségen belül, mint kívül. Ennek ellenére megmondom, ha nincs igaza és Ő is nekem. Egy barátság nem attól barátság, hogy mindig a barátom mellett állok, hanem attól, hogy meg mondod neki azt is, ha véleményed szerint nincs igaza.
Én csak azt látom, hogy régebben pb_ és Viking itt a topicban egész jóban voltak aztán elment a dolog. Olyannyira, hogy most már ha kell, ha nem vita van; persze nem csak kettejük között, de pb_ valahogy mindig oda keveredik.
Nem a pb_ szakértelmével van a probléma. Tudod nem egyszer van az, hogy direkt beszól; már csak azért is. Ugyanakkor meg Vikingnek elég nyers, bántó hsz-ei szoktak lenni, ami szintén nem jó.
Lehet, hogy kettőjüknek kellene leülni egyszer megbeszélni a dolgokat; mert úgy veszem észre, hogy az alap probléma valahol kettejük között van eltemetve.
Ferke2011-04-19 08:20:23 // 120174
A mostani 2 oldal pikantériája az, hogy pb_ marhára nem is válaszolt a kollegának, csupán föcihez intézett egy reszelőzsíros csevegést.
Ehhez képest kapta az ívet utána, amit egyébként fel sem vett, és nem is igen reagált le.
Az a baj, hogy hiteltelenné válik így az is, ami jogos lenne, mert valahogy átmegy egy kicsit boszorkányüldözésbe, de ez csak az én véleményem:)
Ehhez képest kapta az ívet utána, amit egyébként fel sem vett, és nem is igen reagált le.
Az a baj, hogy hiteltelenné válik így az is, ami jogos lenne, mert valahogy átmegy egy kicsit boszorkányüldözésbe, de ez csak az én véleményem:)
G-Burt2011-04-19 08:08:41 // 120173
Nem beleszólni akarok a vitába, nem megoldani, csak zárójelben megjegyezni pár dolgot, mert már megint eléggé elfajult a dolog:/
Vannak olyan emberek, akiknek a tudásával, vannak akiknek a stílusával van probléma. Van akinek egyikkel sem, van akinek mind a két dologgal van gondja. Hogy picit konkrétabb legyek, pb_ az az ember akinek van tudása, csak kicsit nehezen osztja meg a dolgokat, gondolom megvan rá az oka. A nagyon régi hozzászólásokat nézve, régen szerintem nem volt ilyen. Lehet, h tévedek, nem voltam itt, de az biztos, h jó pár régi hszét elolvasva pár dolgot sikerült megoldani, kideríteni. Nem védeni akarom. Ha valakinek a barátjáról van szó, az egyértelmű, h elfogult és közösségen belül mellé fog állni (hiszen ezért a barátja.) De ott a másik véglet (Alien4) aki kérdez, mert nem tudja, h mi-hogy-merre-meddig, ez még tökéletesen rendben is lenne. De ha kap választ és az nem felel meg annak amire ő gondol, akkor azt támadásnak veszi, utána meg osztja az észt, h mekkora sz@rfejek vannak. Ugyanez van ha nem kap választ.
Amúgy szerintem az egész Alfás közösségben elég nagy az összetartás, típusok között meg pláne. Ezzel nincs is baj.
Nem hegyibeszédnek, nem bölcselkedésnek szánom, nem akarok a vitába se belecsöppenni, csak már kicsit sok ami itt megy:)
Vannak olyan emberek, akiknek a tudásával, vannak akiknek a stílusával van probléma. Van akinek egyikkel sem, van akinek mind a két dologgal van gondja. Hogy picit konkrétabb legyek, pb_ az az ember akinek van tudása, csak kicsit nehezen osztja meg a dolgokat, gondolom megvan rá az oka. A nagyon régi hozzászólásokat nézve, régen szerintem nem volt ilyen. Lehet, h tévedek, nem voltam itt, de az biztos, h jó pár régi hszét elolvasva pár dolgot sikerült megoldani, kideríteni. Nem védeni akarom. Ha valakinek a barátjáról van szó, az egyértelmű, h elfogult és közösségen belül mellé fog állni (hiszen ezért a barátja.) De ott a másik véglet (Alien4) aki kérdez, mert nem tudja, h mi-hogy-merre-meddig, ez még tökéletesen rendben is lenne. De ha kap választ és az nem felel meg annak amire ő gondol, akkor azt támadásnak veszi, utána meg osztja az észt, h mekkora sz@rfejek vannak. Ugyanez van ha nem kap választ.
Amúgy szerintem az egész Alfás közösségben elég nagy az összetartás, típusok között meg pláne. Ezzel nincs is baj.
Nem hegyibeszédnek, nem bölcselkedésnek szánom, nem akarok a vitába se belecsöppenni, csak már kicsit sok ami itt megy:)
Ferko2011-04-19 07:52:41 // 120172
E mellett nem tudok elmenni szó nélkül.
Ne haragudj Föci, de pb_-vel kapcsolatban kicsit elfogult vagy. Én ahogy látom mindkét oldalon ugyanolyan hibásak az emberek. De ez az egész szar már annyira elfajult. Sajnos, ha pb_ kezdi a cirkuszt, Te akkor is mellette állsz; ha mással nem akkor azzal, hogy nem szólsz egy szót sem. Ha ennyire a barátod, akkor bizony megmondhatnád a hibáit a szemébe és nem elfogultan, vakon kellene mellette állni.
azért tudnék regélni "közösségről" meg összetartásról,
Ez a megjegyzés mi akar lenni? Mert nem kevés iróniát vélek felfedezni benne. Kifejthetnéd ezt nekem/nekünk, hogy mi is akart lenni ez a mondat. Remélem nem a 145/146 Banda összetartását vonod kétségbe.
Ne haragudj Föci, de pb_-vel kapcsolatban kicsit elfogult vagy. Én ahogy látom mindkét oldalon ugyanolyan hibásak az emberek. De ez az egész szar már annyira elfajult. Sajnos, ha pb_ kezdi a cirkuszt, Te akkor is mellette állsz; ha mással nem akkor azzal, hogy nem szólsz egy szót sem. Ha ennyire a barátod, akkor bizony megmondhatnád a hibáit a szemébe és nem elfogultan, vakon kellene mellette állni.
azért tudnék regélni "közösségről" meg összetartásról,
Ez a megjegyzés mi akar lenni? Mert nem kevés iróniát vélek felfedezni benne. Kifejthetnéd ezt nekem/nekünk, hogy mi is akart lenni ez a mondat. Remélem nem a 145/146 Banda összetartását vonod kétségbe.
Föckös2011-04-19 07:44:20 // 120171
az vagyok az, sőt a közösségbe sem tartozhatok két okból sem, az egyik, h már nincs 45ösöm, a másik, hogy jobb ha inkább nem írok meg nem segítek mert akkor megint kiderül hogy "PB kutyája" vagyok.
bár van is olyan aki valóban így gondolja.
mindegy, igazából bátran vállalom ezt a címet.
azért tudnék regélni "közösségről" meg összetartásról, azt viszont tudom, hogy ki az az ember, akire eddig mindig számíthattam.
na bocsánat el is húzok, mert még ha folytatom, akkor 1-2 tag magára veszi amit írtam, aztán akkor én kezdhetek magyarázkodni...
bár van is olyan aki valóban így gondolja.
mindegy, igazából bátran vállalom ezt a címet.
azért tudnék regélni "közösségről" meg összetartásról, azt viszont tudom, hogy ki az az ember, akire eddig mindig számíthattam.
na bocsánat el is húzok, mert még ha folytatom, akkor 1-2 tag magára veszi amit írtam, aztán akkor én kezdhetek magyarázkodni...
pb_2011-04-18 23:07:36 // 120169
Nem egészen, de biztos így van, ahogy írtad.))
Ferke2011-04-18 22:51:52 // 120168
Lohhhadt áluló vagy!:))) Az már olyan kicsi píízt ért, hogy nyugodtan meg is tarthattad volna!:))
Ferke2011-04-18 22:50:00 // 120167
Ezt a tűs megoldást ugye Te sem gondoltad komolyan?:))) MEddig tart lepattintani akkor már a porvédőt, és monnyuk kitolni a munkahengert, tisztességesen kitakarítani, lezsírozni kicsit, és visszatolni???:D:D:D
Ferke2011-04-18 22:48:22 // 120166
Az előbb kivitetnéd a szemetet, most meg leírod neki a parádat részletesen, odacímezve....remélem azért nem esik le az állad, ha nem rohan a telóért, hogy segíccsen:))) Bakker, azé' Te se vagy semmi:))))
Jorjie2011-04-18 22:38:15 // 120165
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
WarbiRunner (Gyuri)2011-04-18 22:32:51 // 120164
Néhány hónap önfeledt hangoskodás után úgy fogsz visszavágyni a jó csendes kis dízelbe, hogy öröm lesz nézni :-)))
Pezzy1452011-04-18 22:20:16 // 120163
Üdv!lenne egy problémám azt csinálja az auto hogy leakar esni a fordulat meg néha alug huz és ha olyankor benyomom a kuplungot vagy üresbe rakom akkor leis fullad! számitogép lmm meg lambdaszondát jelzett?
ez lehetséges ? fogyasztásom nem nött
ez lehetséges ? fogyasztásom nem nött
István0022011-04-18 22:18:20 // 120162
Ebben a sorrendben. :D
Alien42011-04-18 22:17:26 // 120161
igazuk van, hogy magukra vették... mert tulajdonképpen ők az adott közösség részei
nem ők követtek el hibát, hanem én =) remélem érted, hogy hogy értem :D
más... megnézegettem a dolgokat... valami retek van a tárcsán... a pofák alatt... mintha valami rozsdacsepp lenne 2 körben odakenve... erős a gyanúm ez irányba
kap a hétvégén egy féktisztítást... ha úgy sem jön le akkor leveszem, kiórázom és felköszörülöm :D
viszont egy másik érdekesség h jobbra húz a kicsike...városban le van tojva de pályán már uncsi folyton korrekciózni, mennyi idő és pénz beállíttatni? mondjatok pár -megfelelő- számértéket pls
thx
nem ők követtek el hibát, hanem én =) remélem érted, hogy hogy értem :D
más... megnézegettem a dolgokat... valami retek van a tárcsán... a pofák alatt... mintha valami rozsdacsepp lenne 2 körben odakenve... erős a gyanúm ez irányba
kap a hétvégén egy féktisztítást... ha úgy sem jön le akkor leveszem, kiórázom és felköszörülöm :D
viszont egy másik érdekesség h jobbra húz a kicsike...városban le van tojva de pályán már uncsi folyton korrekciózni, mennyi idő és pénz beállíttatni? mondjatok pár -megfelelő- számértéket pls
thx
Jorjie2011-04-18 21:50:54 // 120160
Vagy akkor egy turbós boxert. Az morog, prüszköl, hörög, amit akarsz :-)))
Vikking 3112011-04-18 21:48:24 // 120159
Ha hangot akarsz, vegyél egy cd-t autóhangokkal, vagy boxert vagy v6ot:))) hengereket sorba egymás mögé? 4et?... Pffff...:DDDDDD