Látom mindig keletkezik 1 újabb hsz az örökzöld témákkal kapcsolatban, mondjuk Ngem kevésbé zavar.)
"De tény, hogy többek között én (is) az ilyenek miatt nem írok már jó pár topicba;"
Kedves zárójelnyitjunógörlzárójelzár, az fel sem merült benned, hogy nemcsak a másikra kellene mutogatni?
Nem hinném, hogy magam maradnék az AAn, és be kéne szólnom magam.)
Ha így gondolod tegyél rá javaslatot a Site fejlesztés topikban, vagy a +felelő illetékeseknél.
pb_2010-12-14 22:04:04 // 115358
GTPeti2010-12-14 22:03:47 // 115357
De, csak kifújáskor felmelegszik. Úgyhogy jobban oldja a jeget, stb.
(Nekem még nincsenek ilyenjeim, mert mindig csak télen jut eszembe a projekt. :))
(Nekem még nincsenek ilyenjeim, mert mindig csak télen jut eszembe a projekt. :))
Jorjie2010-12-14 22:03:42 // 115356
Vikking 3112010-12-14 21:59:47 // 115355
Az miért megoldás? Attól még a szélvédőn ugyanúgy hőt von el nem?
Ferko2010-12-14 21:56:05 // 115354
Na azt mindjárt gondoltam.:-))))
Ééés, ami külön jó volt, hogy Warbi jóvátette a bűnét (ciroktámadás) és igen finom páleszt hozott.:-)))
Ééés, ami külön jó volt, hogy Warbi jóvátette a bűnét (ciroktámadás) és igen finom páleszt hozott.:-)))
Jorjie2010-12-14 21:52:59 // 115353
Lehúztam a képeket FTP-ről. Hát bexarás némelyik :-DDDDDDDDDD
pb_2010-12-14 21:51:47 // 115352
1.nek Köszönöm a tiszteletteljes +szólítást kedves Youri kártárs! 1 +6ározott csoportról van szó. Nem hinném, hogy így illettem volna bármelyik kártársamat, vagy ha tettem is, akkor azt biztos nem ok nélkül. Miért kéne élveznem ezt az egészet? Tényleg nem bántásból kérdezem, de ha már nem érdekel ez az egész, ahogy írtad, akkor miért alkottad + ezt a hszt? Sztem a fórum most is baráti, nem hinném, hogy kijátszottam volna 1más Llen az 1koti barátokat, akik most ősi Llenségként gyűlölik 1mást. nem kenyerem az ilyesmi. Igen így van.
GTPeti2010-12-14 21:48:27 // 115351
Megoldás: fűtött spricnik egy fújnémetoff Passat-ból, pl.
Vikking 3112010-12-14 21:46:52 // 115350
Igen - igen, csak azt gondoltam, hogy azért TÉLI ablakmosó, mert mondjuk -5 fokban nem fagy rá a szélvédőre :D Ezzel az erővel lehetne bele vizet is tenni, ha meg megreped a tartály, egye fene. Kisebb baj, mintha a spricceléstől megvakulva belemegyek valakibe...
Jorjie2010-12-14 21:44:56 // 115349
Én is támogatom, hogy sűrűbben legyen ilyen :-))))))))))))))))))
Ferko2010-12-14 21:43:19 // 115348
:-))) Nem bántam meg most sem, hogy ott voltam Veletek.:-DDDDD
Kellene mihamarabb egy ismétlés.:-))))
Kellene mihamarabb egy ismétlés.:-))))
dfg (Tanárúr)2010-12-14 21:40:11 // 115347
Barátom, az mindig jó, ha Te jössz :D gondolj csak a hétvégére :D
GTPeti2010-12-14 21:38:03 // 115346
Várjunk csak. Volt itt valami olyan dolog, hogy a -28 fok az azt jelöli, hogy (jó esetben) mikor fagy bele a lé a tartályba. Felspriccelve a szélvédőre más viszonyok uralkodnak. Ui. az alkohol elpárolog, ami hőt von el, vagyis olyan, mintha még hidegebb lenne.
Ez van sajnos. :(
Ez van sajnos. :(
DeezL2010-12-14 21:37:36 // 115345
ki van köztetek Paksi?
Ferko2010-12-14 21:36:14 // 115344
Látod, milyen jó hogy jöttem?:-))
dfg (Tanárúr)2010-12-14 21:35:09 // 115343
Ezt elég rég be kellett volna vezetni :D
Ferko2010-12-14 21:27:12 // 115342
Létezik bizony.:-)))
Driver2010-12-14 21:22:57 // 115341
létezik site fejlesztés topic? :)
Ferko2010-12-14 21:20:09 // 115340
....kb ez volt a legpörgősebb-legbarátibb fórum!!!!!
A barátok pébéalsóaláhúzás nélkül is megmaradnak és pörögnek; még ha nem is itt a fórumon. De tény, hogy többek között én (is) az ilyenek miatt nem írok már jó pár topicba; no meg persze időm se mindig van rá mostanság. Az egy dolog, hogy nem pörög annyira. A vége amúgy az lesz, hogy pébéalsóaláhúzás magával fog itt vitázni és magának fog beszólogatni itt. De a barátok akkor is megmaradnak egymásnak.
VAgy a másik megoldás: ne reagáljatok a hsz-eire. Vagy megunja vagy nem. Ha nem, akkor még mindig van megoldás:
Megkérjük az Amore vezetőségét, hogy a 145/146 topicba tegyenek be a Ne mutasd a csevegést! opció mellé egy Ne mutasd a pébéalsóaláhúzás hsz-eit. :-)
A barátok pébéalsóaláhúzás nélkül is megmaradnak és pörögnek; még ha nem is itt a fórumon. De tény, hogy többek között én (is) az ilyenek miatt nem írok már jó pár topicba; no meg persze időm se mindig van rá mostanság. Az egy dolog, hogy nem pörög annyira. A vége amúgy az lesz, hogy pébéalsóaláhúzás magával fog itt vitázni és magának fog beszólogatni itt. De a barátok akkor is megmaradnak egymásnak.
VAgy a másik megoldás: ne reagáljatok a hsz-eire. Vagy megunja vagy nem. Ha nem, akkor még mindig van megoldás:
Megkérjük az Amore vezetőségét, hogy a 145/146 topicba tegyenek be a Ne mutasd a csevegést! opció mellé egy Ne mutasd a pébéalsóaláhúzás hsz-eit. :-)
MIFI2010-12-14 20:45:36 // 115339
Szerintem nem a radiátor.
Van egy ellenállás valahol ami ezt eredményezi hogy nincs fűtés 156ban már cseréltem ugyan ilyen problémával de 45-46ban nem tudom hol lehet.
Van egy ellenállás valahol ami ezt eredményezi hogy nincs fűtés 156ban már cseréltem ugyan ilyen problémával de 45-46ban nem tudom hol lehet.
Alien42010-12-14 20:35:52 // 115338
Sziasztok, kérdésem lenne
a helyzet az, hogy nem megy az utastér fűtése
megfigyeléseim/tetteim:
-a rendszer jól fel van töltve fagyállóval, azzal nincs gond
-a motor hőmérséklete állandóan megfelelő, 90°C-ot mutat a kijelző
-ugye a rendszer gáz szintje nem vonatkozik most ide, mivel fűteni akarunk, nem hűteni /bár nincs tudomásom a rendszer töltöttségi szintjéről/
-a 2 cső, ami a tűzfalon megy át a műszerfalba, ugye, hogy a radiátort fűtse... az mindkettő meleg, ha be van melegedve a motor
/észrevétel/ miután kiugrottunk asszonnyal az egyetemre, majd állt egy keveset a motor, ezek után vissza szálltunk, fűtés be, minimális ideig melegebbet fújt mint szokott, de így sem nevezném melegnek
-tippelt haverom arra hogy fel van levegősödve, azt hallottam hogy önlégtelenítő a rendszer... minden esetre meg lett maxon járatva a klíma és ablak fűtésre volt téve...de így sem adja
úgy egy hónap alatt bele vágtam ca 2000 KM-t mióta meg van a kicsike, de erre nincs tippem, a biztosítékok a kormány alatt rendben vannak ahogy elnéztem, de a részletes manualból nem sikerült pontosan kinézni, hogy ki lehet az aki a bűnös lehet -de kétlem hogy közülük valaki a bajkeverő-
-esetleg a radiátor van leülepedve?
előre is köszönöm a válaszokat! :D
a helyzet az, hogy nem megy az utastér fűtése
megfigyeléseim/tetteim:
-a rendszer jól fel van töltve fagyállóval, azzal nincs gond
-a motor hőmérséklete állandóan megfelelő, 90°C-ot mutat a kijelző
-ugye a rendszer gáz szintje nem vonatkozik most ide, mivel fűteni akarunk, nem hűteni /bár nincs tudomásom a rendszer töltöttségi szintjéről/
-a 2 cső, ami a tűzfalon megy át a műszerfalba, ugye, hogy a radiátort fűtse... az mindkettő meleg, ha be van melegedve a motor
/észrevétel/ miután kiugrottunk asszonnyal az egyetemre, majd állt egy keveset a motor, ezek után vissza szálltunk, fűtés be, minimális ideig melegebbet fújt mint szokott, de így sem nevezném melegnek
-tippelt haverom arra hogy fel van levegősödve, azt hallottam hogy önlégtelenítő a rendszer... minden esetre meg lett maxon járatva a klíma és ablak fűtésre volt téve...de így sem adja
úgy egy hónap alatt bele vágtam ca 2000 KM-t mióta meg van a kicsike, de erre nincs tippem, a biztosítékok a kormány alatt rendben vannak ahogy elnéztem, de a részletes manualból nem sikerült pontosan kinézni, hogy ki lehet az aki a bűnös lehet -de kétlem hogy közülük valaki a bajkeverő-
-esetleg a radiátor van leülepedve?
előre is köszönöm a válaszokat! :D
Vikking 3112010-12-14 20:28:59 // 115337
:DDD Ja és tényleg új országban ébredtünk... Április óta most először Svédország északi részére jutottam el egy éjszaka alatt :DDD
Vikking 3112010-12-14 20:27:41 // 115336
Qrwajó, de ez még asszem az erősebb volt, mintha -28 lett volna ráírva.
Kicsit sem életveszélyes... Á...
Kicsit sem életveszélyes... Á...
GTPeti2010-12-14 20:27:26 // 115335
Biztos elromlott a hőmérőtök. :))
Azzurro2010-12-14 20:25:15 // 115334
Sziasztok!!
Olyan kérdésem volna hozzátok, hogy a 145 2.0TS ( 1996-os ) váltója megegyezik a GTV 2.0TS ( 1996-os ) váltójával???Vagyis betudom e építeni, a 145-be a GTV váltóját???
Várom a hozzáértő hozzászólásokat!!! S.O.S.
Olyan kérdésem volna hozzátok, hogy a 145 2.0TS ( 1996-os ) váltója megegyezik a GTV 2.0TS ( 1996-os ) váltójával???Vagyis betudom e építeni, a 145-be a GTV váltóját???
Várom a hozzáértő hozzászólásokat!!! S.O.S.
MIFI2010-12-14 20:24:52 // 115333
A -19es tescos jó esetben tud -7-8at:D Mértük
Tescoban vettem én is vip car -42est ugyanúgy ráfagy:DD
Tescoban vettem én is vip car -42est ugyanúgy ráfagy:DD
Vikking 3112010-12-14 20:23:22 // 115332
MUHAHA!!! A -28-as tecsós ablakmosó RÁFAGY az ablakomra... Azt a qrwa élet ilyet még nem láttam bzg....
El ké pesz tő...
(Ja és tisztán öntöttem bele a tajtájba... )
VICC komolyan...
El ké pesz tő...
(Ja és tisztán öntöttem bele a tajtájba... )
VICC komolyan...
mreni2010-12-14 18:31:02 // 115331
Me volt fagyva felmelegedett és kiengedett....:)
Viki&Joe1462010-12-14 18:25:06 // 115330
Megjavult ! Köszi ! Mentem vele pár kört és rendbejött.
mreni2010-12-14 18:03:54 // 115329
Próbáld meg hogy felgyorsul 20-30 ra és vagy húzgálod a kéziféket vagy párszor satuzol jó nagyokat...
szerintem be van fagyva...:S
szerintem be van fagyva...:S
Viki&Joe1462010-12-14 17:59:57 // 115328
Tudok vele menni,de az előbb is rámentem egy fagyfoltra és azonnal eldobta a seggét
mreni2010-12-14 17:48:28 // 115327
Mennyire állt be? El tudsz indulni az autóval?forog a kerék?
Szerintem biztos befagyott...:S
Szerintem biztos befagyott...:S
Viki&Joe1462010-12-14 17:41:44 // 115326
Üdv ! SOS kéne egy kis segítség,tipp,ötlet...
Bejöttem dolgozni leparkoltam. Napközben is kiugrottam ide-oda NO PROBLEM.
Most mennék hazafelé,de befog a fék hátul,de csak az egyik oldalon. Néha felvillan az ABS ábra a műszerfalon. Kézifék nem volt behúzva miközben álltam,tehát a befagyott meg hasonló biztos nem játszik. Már megcibáltam párszor a kézifék kart,a bowdent is ráncigáltam a kerekeknél,de nem javul. :-( Ittragadok Pátyon ? HELP !!! Ha van építő jellegű ötlet,akkor hallgatom,ha nincs akkor volánbusz . Köszi
Bejöttem dolgozni leparkoltam. Napközben is kiugrottam ide-oda NO PROBLEM.
Most mennék hazafelé,de befog a fék hátul,de csak az egyik oldalon. Néha felvillan az ABS ábra a műszerfalon. Kézifék nem volt behúzva miközben álltam,tehát a befagyott meg hasonló biztos nem játszik. Már megcibáltam párszor a kézifék kart,a bowdent is ráncigáltam a kerekeknél,de nem javul. :-( Ittragadok Pátyon ? HELP !!! Ha van építő jellegű ötlet,akkor hallgatom,ha nincs akkor volánbusz . Köszi
Youri2010-12-14 17:20:09 // 115325
Kedves pb_ !
Vedd már észre, h egyre több emberkének van veled és az okosságaiddal baja.
Szerinted elképzelhető h mindenki hülye,csak TE vagy a normális????
Ha az ilyesmit élvezed,lenne jobb és alkalmasabb hely,az ilyen jellegű perverzióid kiélésére.Mi a lufaszért kell,mindenkit felbasznod a droidságaiddal?? Most komolyan.Élvezed????
Bazzzzzzzz,engem konkrétan MÁR nem érdekel ez dolog,DE azért az durva,h 1 vki miatt a topic gyakorlatilag kihal,pedig nem is olyan régen,kb ez volt a legpörgősebb-legbarátibb fórum!!!!!
Jaaaaa,és tudom,kib sok tanak segítettél már.......Tudom-tudom!!!!
KÖSZÖNJÜK NEKED,kérem kaopcsolja ki,MOST!!!! Üdv: youri
Vedd már észre, h egyre több emberkének van veled és az okosságaiddal baja.
Szerinted elképzelhető h mindenki hülye,csak TE vagy a normális????
Ha az ilyesmit élvezed,lenne jobb és alkalmasabb hely,az ilyen jellegű perverzióid kiélésére.Mi a lufaszért kell,mindenkit felbasznod a droidságaiddal?? Most komolyan.Élvezed????
Bazzzzzzzz,engem konkrétan MÁR nem érdekel ez dolog,DE azért az durva,h 1 vki miatt a topic gyakorlatilag kihal,pedig nem is olyan régen,kb ez volt a legpörgősebb-legbarátibb fórum!!!!!
Jaaaaa,és tudom,kib sok tanak segítettél már.......Tudom-tudom!!!!
KÖSZÖNJÜK NEKED,kérem kaopcsolja ki,MOST!!!! Üdv: youri
pb_2010-12-14 16:36:21 // 115324
Azért én válaszolnék rá, ha már így nekem címezted ezt a hszt.
Természetesen része, mert ez is 1 internetes fórum, de léteznek olyan oldalak amik nem fórumos szisztémákban működnek.(az index.hu is létezik 1 AR fórum)
Nyilván nem minden Setben tekinthető az net sem hiteles forrásnak, de, ha indirekt módon közelítjük + a dolgot, mitől vagy benne biztos, hogy itt úgymond jó "minőségű választ fogsz kapni?
Ill az is adja magát, ha több helyen keresel rá, és ugyanaz a probléma forrása, akkor ugyanazok a válaszok fognak születni.
Rről pedig az a véleményem, hogy majd az idő múlásával +tapasztalsz dolgokat, nem kizárt, hogy a véleményed is változni fog. Már rég kialakultak a szigetek, ez pedig az én tapasztalatom.
Az utána olvasás pedig 1 tanács, aztán vagy +fogadja kolléga vagy nem.
Senkitől nem várom/tam L, hogy alkalmazkodjon hozzám, a többit már nem írnám le, Lőző hszm végén +találod.
Természetesen része, mert ez is 1 internetes fórum, de léteznek olyan oldalak amik nem fórumos szisztémákban működnek.(az index.hu is létezik 1 AR fórum)
Nyilván nem minden Setben tekinthető az net sem hiteles forrásnak, de, ha indirekt módon közelítjük + a dolgot, mitől vagy benne biztos, hogy itt úgymond jó "minőségű választ fogsz kapni?
Ill az is adja magát, ha több helyen keresel rá, és ugyanaz a probléma forrása, akkor ugyanazok a válaszok fognak születni.
Rről pedig az a véleményem, hogy majd az idő múlásával +tapasztalsz dolgokat, nem kizárt, hogy a véleményed is változni fog. Már rég kialakultak a szigetek, ez pedig az én tapasztalatom.
Az utána olvasás pedig 1 tanács, aztán vagy +fogadja kolléga vagy nem.
Senkitől nem várom/tam L, hogy alkalmazkodjon hozzám, a többit már nem írnám le, Lőző hszm végén +találod.
Driver2010-12-14 16:14:07 // 115323
beszéltem egy ismerősömmel, akku teszterként dolgozott évekig. azt mondta amiket otthon mértem az akksin az teljesen jó, ne parázzak. tudom itt is sokan ezt mondták :))
szóval tegnap este betettem a kocsiba a feltöltött akksit, és pöcc-röff indult.
köszi a help-et mindenkinek, remélem viszont jó sokáig nem kell akksival vergődnöm :)
szóval tegnap este betettem a kocsiba a feltöltött akksit, és pöcc-röff indult.
köszi a help-et mindenkinek, remélem viszont jó sokáig nem kell akksival vergődnöm :)
pb_2010-12-14 16:11:54 // 115322
Ezzel nem értek 1et, de én Lfogadom, hogy nem vagyunk 1 véleményen. Neked is csak azt tudom Lmondani, mint lentebb írtam, ha úgy érzed nem építű jelleggű a hszom, vagy zavar, vagy bármi 1éb, ne olvasd L, reagálj rá. Ezért soha nem fogok haragudni senkire sem.
Vikking 3112010-12-14 16:07:51 // 115321
Aztatat hol lehet? :D
Mondjuk max vw bogarakkal találkozok így télen :D
Mondjuk max vw bogarakkal találkozok így télen :D
dfg (Tanárúr)2010-12-14 16:05:45 // 115320
Vegyél würth-ös télit, azon kívül, hogy tiszta lesz az ablakod, nagy előnye, hogy tuti nem marad bogaras a szélvédőd... :D
Vikking 3112010-12-14 15:59:44 // 115319
Azta, ma bementem büdipöstbe... Sietnem kellett, és reggel fél hat és fél hét között azért gyors az autó. Gyorsabb mint a hév :P
Szóval a tapasztalat: Senki ne vegyen a 780 forintos tecsós ablakmosóból :D
Amit már Jászberényben is tapasztaltam, hogy ha hideg szélvédőre spriccelem, foltot hagy maga után... De ma elég durva volt :D
25-30 másodpercenként (ha mentek előttem ugye) kellett mosnom, és ugyanolyan maradt az ablak... Egy az egyben, kb 3 deci rálocsolása változtatott, de az sem sokat, mert az ablakmosó sem tisztított... Hát ez nagyon jó móka :D
Az autó úgy néz ki, mint a disznóól, de ami érdekes, hogy csak az én autóm, egyik másikat sem láttam ennyire "besózódni" vagymi :D
Az ablakot meg megálltam inkább benzinkutakon megtakarítani. Szóval nem a legjobb ez a tecsós ablakmosó folyadék...
Kipróbálom a spárosat :DDDDDDDDD (az amúgyis csak 370 forint vagy mennyi :D)
Szóval a tapasztalat: Senki ne vegyen a 780 forintos tecsós ablakmosóból :D
Amit már Jászberényben is tapasztaltam, hogy ha hideg szélvédőre spriccelem, foltot hagy maga után... De ma elég durva volt :D
25-30 másodpercenként (ha mentek előttem ugye) kellett mosnom, és ugyanolyan maradt az ablak... Egy az egyben, kb 3 deci rálocsolása változtatott, de az sem sokat, mert az ablakmosó sem tisztított... Hát ez nagyon jó móka :D
Az autó úgy néz ki, mint a disznóól, de ami érdekes, hogy csak az én autóm, egyik másikat sem láttam ennyire "besózódni" vagymi :D
Az ablakot meg megálltam inkább benzinkutakon megtakarítani. Szóval nem a legjobb ez a tecsós ablakmosó folyadék...
Kipróbálom a spárosat :DDDDDDDDD (az amúgyis csak 370 forint vagy mennyi :D)
Ferke2010-12-14 15:41:26 // 115318
Húbakker, dejó sárga lett! Állatul néz ki így a segédkeret:D
Driver2010-12-14 15:23:23 // 115317
nem akarok Warbinak fogadatlan prókátora lenni, de egyfelől én is egyet értek vele, másfelől a következőket reagálnám a hozzászólásodra és úgy általában a helyzetre amit ittléted indukál:
- az Amore is az internetes oldalak része, ha mindenhol "nézz utána" tartalmú bejegyzések születnek, akkor nincs hol utána nézni, tehát legalább már ezért érdemes itt leírni a felmerülő kérdésekre a válaszokat. és hol máshol találhatna az ember jobb megoldásokat, mint egy Alfa-s fórumon? talán nézzem meg nso.hu, vagy index.hu-n?
- maga az internet nem egy hiteles forrás, honnan tudhatnám hogy xy beírása jó-e. hiszen azért keresek és kutakodom, mert magam sem tudom a választ, ergo nem tudom megítélni a találat minőségét.
- sokkal inkább hiszek tehát itt a fórumon valakinek, főleg ha többen is és méginkább főleg ha tapasztalatból írják, hogy ez már náluk is előfordult, ezt és ezt csináld
- bár még nem voltam egy találkozón sem lévén nemrég óta vagyok tag, mégis úgy látom itt van egy CSAPAT. a csapatban pedig csapatjátékosok kell szerepeljenek, akik kisegítik egymást, ezért működik az egész egy nagyobb egységként, csapatként. ha mindenki otthon elolvassa a manual-t és mufurc módon nem írja le se azt amibe belefutott, se az arra talált megoldást, akkor lesz nagyon sok kis különálló szigetecske, ez pont az oldal általam vélt törekvésével ellentétes.
- azért is vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak. a nevelésre mindenkinek megvolt az iskola, és állandó tréningként ott a családja, tehát az 'olvass utána, nézd meg a manual-ban' tartalmú válaszok teljesen feleslegesek.
- a vitákat megelőzendő tehát szerintem kijelenthetjük hogy érdemes a neten is informálódni, így ezt már nem kell többször leírni
- már többen is kérték / kértük ezt. ne a többség alkalmazkodjon a kisebbséghez, hanem a kisebbség a többséghez. ellenkező esetben egyetlen ember saját magával fog beszélgetni ebben a topicban.
ezen bejegyzésemre nem várok választ, csupán leírtam a véleményem. úgy néz ki ez egyezik a többségével. ha olyan nagy tolongás lesz és ennek ellenkezője fog bebizonyosodni, akkor csöndben tudomásul veszem. addig is kérlek tartsd tiszteletben mások véleményét és kérését.
- az Amore is az internetes oldalak része, ha mindenhol "nézz utána" tartalmú bejegyzések születnek, akkor nincs hol utána nézni, tehát legalább már ezért érdemes itt leírni a felmerülő kérdésekre a válaszokat. és hol máshol találhatna az ember jobb megoldásokat, mint egy Alfa-s fórumon? talán nézzem meg nso.hu, vagy index.hu-n?
- maga az internet nem egy hiteles forrás, honnan tudhatnám hogy xy beírása jó-e. hiszen azért keresek és kutakodom, mert magam sem tudom a választ, ergo nem tudom megítélni a találat minőségét.
- sokkal inkább hiszek tehát itt a fórumon valakinek, főleg ha többen is és méginkább főleg ha tapasztalatból írják, hogy ez már náluk is előfordult, ezt és ezt csináld
- bár még nem voltam egy találkozón sem lévén nemrég óta vagyok tag, mégis úgy látom itt van egy CSAPAT. a csapatban pedig csapatjátékosok kell szerepeljenek, akik kisegítik egymást, ezért működik az egész egy nagyobb egységként, csapatként. ha mindenki otthon elolvassa a manual-t és mufurc módon nem írja le se azt amibe belefutott, se az arra talált megoldást, akkor lesz nagyon sok kis különálló szigetecske, ez pont az oldal általam vélt törekvésével ellentétes.
- azért is vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak. a nevelésre mindenkinek megvolt az iskola, és állandó tréningként ott a családja, tehát az 'olvass utána, nézd meg a manual-ban' tartalmú válaszok teljesen feleslegesek.
- a vitákat megelőzendő tehát szerintem kijelenthetjük hogy érdemes a neten is informálódni, így ezt már nem kell többször leírni
- már többen is kérték / kértük ezt. ne a többség alkalmazkodjon a kisebbséghez, hanem a kisebbség a többséghez. ellenkező esetben egyetlen ember saját magával fog beszélgetni ebben a topicban.
ezen bejegyzésemre nem várok választ, csupán leírtam a véleményem. úgy néz ki ez egyezik a többségével. ha olyan nagy tolongás lesz és ennek ellenkezője fog bebizonyosodni, akkor csöndben tudomásul veszem. addig is kérlek tartsd tiszteletben mások véleményét és kérését.
dfg (Tanárúr)2010-12-14 12:05:14 // 115316
Pontosan az ilyen válaszokból, valamint a kioktató hangnemű hszaidból indultak a viták. én is csak kérni tudlak, hogy ha nem építő jellegű a hozzászólásod, akkor ne írd be.
mreni2010-12-14 11:57:39 // 115315
Naptár projektel mi a helyzet srácok?:)
pb_2010-12-14 00:40:42 // 115314
Nem vagyok pedagógus alkat.) Mint írtam, nem feltétlenül kell mindenkinek ugyanazt gondolnia, mint nekem. Nem szoktam ráRőltetni senkire sem a véleményemet, ha valaki +hallgatja, Lfogadja, akkor Lfogadja, ha nem, nem, nem Rőszak a disznótor, ebből soha nem csináltam kardinális problémát.
Újra csak ismételni tudom önmagam, 1 probléma +oldásához nagy valószínűséggel + kérdéseket kell feltenni, és csodálkozom, hogy ezt pont neked kell újra leírnom.Ne vedd 100%ra, hogy itt gyors és pontos választ kapsz, ill, hogy majd jön valaki és +válaszolja a kérdéseket. Ezenkívül a neten számos informácó +talál6ó az ARról, és a különböző AR típusokról. Ne viccelj már!) Még 1 percbe sem telik manualt találni, netes fordító is létezik. Nézd, ha úgy látod jónak, hogy manual részleteket küldesz L valakinek, ezzel semmi baj sincs, nyugodtan töltsön L jó érzéssel. Én is +tettem már sokx. Bár volt olyan is, hogy nyiltan visszakaptam töröljem ki vele a seggem.)
Majd +látjuk mit hoz a jövő. Nem ezekből a válaszokből indultak ki a viták, ha figyelmesen olvastad a topikot, akkor tud6od, hogy mikből. Ha számodra zavaróak/unalmasak/bosszantóak az írásaim, akkor azt tudom mondani, hogy ne olvasd L, lépj túl rajta.
Újra csak ismételni tudom önmagam, 1 probléma +oldásához nagy valószínűséggel + kérdéseket kell feltenni, és csodálkozom, hogy ezt pont neked kell újra leírnom.Ne vedd 100%ra, hogy itt gyors és pontos választ kapsz, ill, hogy majd jön valaki és +válaszolja a kérdéseket. Ezenkívül a neten számos informácó +talál6ó az ARról, és a különböző AR típusokról. Ne viccelj már!) Még 1 percbe sem telik manualt találni, netes fordító is létezik. Nézd, ha úgy látod jónak, hogy manual részleteket küldesz L valakinek, ezzel semmi baj sincs, nyugodtan töltsön L jó érzéssel. Én is +tettem már sokx. Bár volt olyan is, hogy nyiltan visszakaptam töröljem ki vele a seggem.)
Majd +látjuk mit hoz a jövő. Nem ezekből a válaszokből indultak ki a viták, ha figyelmesen olvastad a topikot, akkor tud6od, hogy mikből. Ha számodra zavaróak/unalmasak/bosszantóak az írásaim, akkor azt tudom mondani, hogy ne olvasd L, lépj túl rajta.
G-Burt2010-12-13 23:22:23 // 115313
Ferko2010-12-13 22:56:00 // 115312
WarbiRunner (Gyuri)2010-12-13 22:54:10 // 115311
Nézd, azt hiszem nem vagyok egyedül az észrevételemmel...
Lehet, hogy te pedagógus alkat vagy és így érzed helyesnek, de a többség nem így gondolja. Ha valaki segítséget kér, válaszokat vár, nem kérdéseket. Véleményed lehet természetesen, de ezt ne erőltesd rá senkire.
Egy ilyen fórum pontosan arra (is) való, hogy az ember válaszokat kapjon. Megkérdezi, és hozzáértők válaszolnak. Ez az utánnanézés leglogikusabb módja. Perzse ott a gugli meg hasonlók. Nekem meg az a véleményem, hogy ezen a fórumon gyorsabb és pontosabb választ kapok az autómmal kapcsolatos műszaki kérdésekre mint bárhol. Igen, ott a manual is. Eszedbe jutott az, hogy nem mindenki tud esetleg angolul? Vagy megnézi de maradnak kérdései ezért itt megkérdezi? Vagy meg sincs neki?
Ha valaki olyat kérdeez, ami szerinted a manuálban van legjobban megválaszolva miért nem küldöd át az illetőnek a vonatkozó fejezetet? Én megtettem (már helyetted is), és nem azt a választ kaptam, hogy de szemét vagyok hogy szpemmelem az ímélfiókot..:-)
Hidd el, a sokszor sejtelmesnek szánt válaszaid nem viszik előre sem a kérdezőt, sem e topic többi látogatóját. Én csak annyit kérek, ezeket mellőzd, mert konkrétan ezzel és az ezekből kiinduló vitákkal van tele a topic. Lehet te élvezed hogy ilyen módon foglalkoznak veled, de sokunk számára ez borzasztóan unalmas.
MÉg egyszer kérem tőled, ha valamire tudod a választ, tedd meg, hogy megosztod azt. A "nem véletlenül" feltett kérdésekkel csak az ellened irányuló indulatokat szítod, és semmi hasznosat nem érsz el velük. Én ezzel le is zártam a dolgot, azthiszem leírtam a véleményemet minden indulat és harag nélkül, szerintem fontold meg.
Lehet, hogy te pedagógus alkat vagy és így érzed helyesnek, de a többség nem így gondolja. Ha valaki segítséget kér, válaszokat vár, nem kérdéseket. Véleményed lehet természetesen, de ezt ne erőltesd rá senkire.
Egy ilyen fórum pontosan arra (is) való, hogy az ember válaszokat kapjon. Megkérdezi, és hozzáértők válaszolnak. Ez az utánnanézés leglogikusabb módja. Perzse ott a gugli meg hasonlók. Nekem meg az a véleményem, hogy ezen a fórumon gyorsabb és pontosabb választ kapok az autómmal kapcsolatos műszaki kérdésekre mint bárhol. Igen, ott a manual is. Eszedbe jutott az, hogy nem mindenki tud esetleg angolul? Vagy megnézi de maradnak kérdései ezért itt megkérdezi? Vagy meg sincs neki?
Ha valaki olyat kérdeez, ami szerinted a manuálban van legjobban megválaszolva miért nem küldöd át az illetőnek a vonatkozó fejezetet? Én megtettem (már helyetted is), és nem azt a választ kaptam, hogy de szemét vagyok hogy szpemmelem az ímélfiókot..:-)
Hidd el, a sokszor sejtelmesnek szánt válaszaid nem viszik előre sem a kérdezőt, sem e topic többi látogatóját. Én csak annyit kérek, ezeket mellőzd, mert konkrétan ezzel és az ezekből kiinduló vitákkal van tele a topic. Lehet te élvezed hogy ilyen módon foglalkoznak veled, de sokunk számára ez borzasztóan unalmas.
MÉg egyszer kérem tőled, ha valamire tudod a választ, tedd meg, hogy megosztod azt. A "nem véletlenül" feltett kérdésekkel csak az ellened irányuló indulatokat szítod, és semmi hasznosat nem érsz el velük. Én ezzel le is zártam a dolgot, azthiszem leírtam a véleményemet minden indulat és harag nélkül, szerintem fontold meg.
pb_2010-12-13 22:09:31 // 115310
Ha annak érzed magad, akkor +hagyunkk abban a hitben.) Voltak érvek, csak ugye L kellene olvasni őket.)
Csak minimális fáradtságot kéne venni, hogy a tudás birtokába kerülj, dehát...
Miért is kéne a gondolataimban olvasni?) Bizonyos népcsoportok pedig mindig az észt osztják.)
Amit leírtam, az + az én véleményem.))
Csak minimális fáradtságot kéne venni, hogy a tudás birtokába kerülj, dehát...
Miért is kéne a gondolataimban olvasni?) Bizonyos népcsoportok pedig mindig az észt osztják.)
Amit leírtam, az + az én véleményem.))
pb_2010-12-13 22:02:04 // 115309
Má +tettem, nem is 1x. Kaptak, több Setben is. Bizonyos Setekben a keresztkérdéseket sem véletlenül teszi fel az Mber. Hidd Lőfordul már jópárx(természetesen érdekelt, mert én úgy vagyok vele, ha nekem címeznek 1 hszt, akkor azt Lolvasom az utolsó betűig, nem úgy mint néhány kolléga. Ha valami számomra nem szolgáltat új infot az nem = a nem érdekellel). Nem áll szándékomban nevelni senkit sem, csak leírom a véleményemet. A véleményem pedig az, mint már korábban is írtam, ha valakit érdekel 1 biznnyos téma, akkor vegye a fáradtságot és nézzen utána. Mivel nem vagyunk 1formák ezzel a véleménnyel lehet 1et, vagy 1et nem érteni. Ha pedig valaki nem ért vele 1et, az szíve joga, ezért nem fogok +haragudni senkire sem.)