Hát most pontosan a "kijöttem a formából" fázisban vagyok. :-) Azt tudom hogy mennyire nem mindegy milyen alkatrészekből van egy monti összepakolva, egy egy gyengébb alkatrész egy maratonon úgy elpusztul, hogy csak figyelsz. Az a legjobb, ha te vagy a legygengébb alkatrész (vagy láncszem, hogy képzavarral éljek). Nekem leginkább az utolsó Zemplén maratonon sikerült megtapasztalnom az érzést. A végén már emlékeztem, hogy már csak két kanyar, és onnan lefele aszfaltos a célig. Kivéve, hogy abban az évben változtattak a pálya végén, és még beletettek egy szőlős domb megmászást. 40 fokban, víz már nuku, mikor megláttam azt a kib.ott dombot, kicsit megkészültem és a bringát nagyívben bevágtam a szőlő közé. :-DD
Visszatérve az alkatrészekre, anno totál Shimanotlanítottam a gépet, úgyhogy jobbféle SRAM, Truvativ, meg mindenféle összevásárolgatott közép/felső kaegóriás "korabeli" cucc van benne. A kedvencem a RokShox SID teló 2001-ből. Az nem tudom miből van, de vagy másfél kiló az egész, de nem bírom kinyírni. Egyszer újratöltettem olajjal, megszimeringeztettem, meg lefújtam undorító színűre, hogy ne lássák mi is az :-))