Na ma felkerültek az új téligumik.
195/65 R15 és nem ér be sehova.
Majd még meglátjuk ha a gyerek meg az asszony beül hátra. Kb 65 kilóval nőni fog az autó súlya :))
Köszi a választ. Tehát a fotón látható rádiónak így kéne csinálnia? Akkor mögé nézek, bár így vettem az autót. Csak azt hittem, hogy ezt lehet ki-be kapcsolni, mint a Blaupunkt-oknál. (Merthogy ez nem az, tán valami japán)
Üdv!
A fészlift előtti és utáni bőrülések/kárpitok csereszabatosak?
Mármint a frissebb széria passzol a régi helyére? No és nem tudja valaki, hogy pl. az ülések váza is különbözik, vagy csak a külalakjuk?
Egyenlőre ennyire lennék kíváncsi.
Gondoltam a hideg idő beköszöntével lecserélem a hűtővizet és feltöltöm fagyállóval!
Van valami fortélya a víz leengedésének vagy csak szedjem szét az alsó csövet a radiátornál?
Miert nem ezt csinalja? Bar ha az elozo gazdajanal volt benne masik radio es ahhoz atkototte, akkor csak gyujtasra mukodik. A gyari radio tapcsatlakozojaban fel van cserelve a fix es a kapcsolt tap (piros vs narancs), a szabvanyoshoz kepest. Ha volt benne masik radio akkor tuti atcsereltek, csak amikor visszaraktak gyarit elfelejtettek visszaforditani.
Nem fix, csak mindig kint vannak szinte. Felüljárón, árok szélén a fűben.... Bár most hallottam, hogy a kőröshegyi híd környékén van kint egy fix doboz, de nem jártam arra én sem azóta.
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy alapjáraton az autóm jobb elejéből vmi csörgő lemez hangot hallok. Valakinek van valami ötlete hogy mi lehet?? Valamint menet közben fékezés nélkül olyan visító hangot ad néha mint ha a fékbetét visítana.
Köszi előre is.