Jóvanna.. De azért a bogarat a srácok ültették a füledbe, ha jól olvastam a lapodon :) Szóval "ott" is csak el kell hinteni a magot, a többi meg majd kikel magától :)
Hát nekem nem volt háló.. A csavar itt maradt pesten, úgyhogy azt ma kapta meg csak mikor már ideértem :) Tényleg nem az igazi nélküle. De ezt is kipróbáltam :)
Tegnap szereltem be a felturbózott hátsó ablakot. Nekem is full körbe lett szigetelve illetve megkapta a patentos feszítőszalagokat. Most feszes és áll mint Katiban a gyerek :)
Így végre lekerülhetett a keménytető :)
Én sajna nem jutottam ki. Ellenben alakul ez a Zender-copy dolog, de bővebben majd ha van róla konkrét infóm. Most lelépek, holnap bővebben email-ben ha gondolod.
igen, örülök, hogy hallgattam Rád. ...és abban is, hogy ma a tuning show-n megnéztem a spoilert amiről először beszéltünk. Ugyan itt egy piroson volt, tiszta Ferrari disegn. Jól állt neki a távolság. Igazad volt, csak elrontanám vele :))))
Én mondtam, hogy marha jó dolog az a szélfogó :)
Ma nekem is lekerült a keménykedő keménytető :)
Lett helyette lenge vászonkalap :) És most hogy az enyém is kapott feszítő gumiszalagot , a tető feszes, a hátsó ablak is. Rohadt jó. Már csak a szélfogót kell beszereljem reggel :)
Végre újra nyitott tetővel mászkálhatok :)