Hát ez nem túl átgondolt :D lehet, hogy érdemes kivezetni egy jó 10-15mm2 kábellel, zárható szigetelő kupakkal. Mert ha nem indul, akkor aztán nem életszerű még a szívócsövet is megbontani
:-)
Pontosan. A kiegyenlítő tartály alatt van.
Azért is tettem be, mert jó tudni hogy ide jön az akkutól a kábel és innen megy tovább az indító motorra. A központi fő biztosítéktábla a bal tornyon is innen kapja a delejt és onnan megy tovább mindenfelé. Gyakorlatilag a pozitív akkusaru.
Most hogy ezt tudom visszarakhatom a hazárd megye lordjai kürtöt. Ha innen táplálom meg a reléjét talán nem lesz akkora feszültségesés hogy lelassuljon a dallam.
Alakul a dolog, a jövő héten már gurulni szeretnék :-)
Ma is az asszony OFF-jával kellett elmenni a Balcsira. Júlia itthon maradt mert heveny kéziváltólázam volt :-)
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=562843991340985&id=100028461663708&sfnsn=mo .Nagyon áll a topic.Feldobok egy kis programot 8.28 jó lenne össze jönni.
A múltkor amikor a probléma volt, hirtelen derült ki hogy mozdítani kell a kocsit. A szobában tartott akksijában 12,1V körül volt, kb. 1 órát töltöttem intelligens töltővel. 12,4V lett, mire próbálkoztunk. Most volt időm egy estét tölteni, így lett 13,5. Mindig visszamérem a töltőről levétel után 15-30 p múlva, mielőtt berakom.
Cartársak, én ma Spidereztem 3 egész kilométert! Olyan jó a TS hangja.. :D Kipufogót kellett javítani a barátomnak és kellett az akna - de ha már beindítom, nem szabad rögtön leállítani ugye :)
Az immo problémám most nem jelentkezett. Ami változott, hogy nem 12,4V-ra, hanem 13,5V akkuval próbálkoztam.
Az autó sokat áll ugye, lehet szerintetek összefüggés feszültség ingadozás és immo anomália között?
Csak hát még mindig nem jó, ahogy olvasom... és így, hogy se átmérő, se fogszám, se semmi... nem is értem, mert egy csomó mindent árulnak így zéró adattal.
Az csak jó, ha mégis sikerül... hát sikerüljön! :)
Szerintem nem érdemes, csak tudni kell hogy 159 alkatrészt kell keresni-
Többek közt ezért is kezdet el a dummí autó oldalát hogy az induló blogon keresztül megtaláljam témánként az infót :-)