Na szóval:
- Pénteken este
meglocsoltam a napok (talán hetek) óta szikkadozó
kertet. (azért nem füvet írok, mert az csak elvétve akad, inkább ősszikesnek lehetne nevezni, de ennek ellenére lelkiismeretesen nyírkálom. :DD )
- Szintén pénteken este
lemostam a nagyvadat, amit - mivel éjszaka esett - reggel még egy gyors lecsapatással tetéztem.
- Vittünk
napernyőt, földbe szúrható
napernyőtartót,
naptejet,
kempingszéket,
hűtőládát és
szalmakalapot!
- Ezen gondos előkészületek után, az összeesküvés utolsó előtti felvonásaként, hajnali negyed hétkor odaérve, mi voltunk a rendezvény napján érkező első vendégek.

Én mit írjak be magamnak? :DDD
Mindemellett nagyon örülök, hogy ott lehettünk, és újra találkozhattunk és marháskodhattunk egy jót. Wolf Katit imádjuk! Istencsászárnő, mennyei hanggal! :)))

A fellépő zenekaroknak - bár nem volt szerencsém látni őket, de korábban magam is aktívan űztem ezt az ipart - külön gratula a kitartásukért és az elszántságukért! ;)))
A szervezőknek gratula és köszönet a munkájukért! ;)))
Kulcstartó sztem is jöhet, minden csecsebecsének örülök (+/- komoly 1% tetszési index). Az esőért pedig mindenkitől sűrű elnézéseket kérek! Jövőre csak azért is újra itt leszünk! :DDD
(Mentségemre szóljon, hogy esőkabát is volt nálunk... Na de egy alaposan előkészített merényletet sem ez, sem pedig Vmaast kolléga rövidujjas nyárimádó sámánperformace-a nem tud dugába dönteni. :DD)