Akkor hagy kérdezzem már meg, miért kell naponta 15-30hsz nyomatni a pihentbe?
Miért nem ird pl egy hszbe azt a sok nagyon jó viccet?
Miért kell egyesével beírni?
Egyet értek, azzal a meglátással, hogy a vitának mindig van értelme, mert valamerre elindul belőle az ember, de a veszekedésnek, vagdalkozásnak semmi, meddő. :)
Mindegy, hogy honnan írtad ezt ki. Én az oldalálra is leírtam, szóval nem a háta mögött bírálom. :-P Amúgy a lényegen nem változtat. Bort iszik és vizet prédikál.
"Persze, a reklamáló is nyomja az óriás számos képeket az "egomi" topicba, minden komment nélkül. Szóval kicsit furcsa pont tőle a reklamálás." - csak egy kicsit neeem? :)
Én Polót nem fikáztam.....és lehet hogy ebbena topicban az a poén hogy ilyen képeket raktok-unk, de a tobbi topicba minek a szövegnélküli képsorozatok??
"Ez az éppen aktuális jelentkezőszámhoz tartozó kis játék. :)))" - ezen mit nem értettél??? Nem azt írtam, hogy a fizetettek számát írják és azt sem, hogy ki a "tuti", csak a jelentkezők számáról van szó ebben a kis játékban. :)
Isten ments, hogy sértegesselek, vagy bárkit is ezzel a hsz.-emmel, akkor nem vigyorognék a végén. De most a 156-ban nagyon egymásra találtatok ez ügyben páran, úgy 3-4-en kb. :))))) (vigyor)
Ne sértegess, nem vagyok rendőr, de mára elburjánzott ez a nagy kép belinkelgetés...pl megy a 156-os topicba a duma értekezés az tán jön xy és betol 3-4 lképet majd se szó se beszéd tovább ál, megy a másik topicba is tölteni.....Ezeket a képeket meg tudja mindenki nézni a neten ha érdekli, miért kell elárasztani vele a topicokat?