Mutasd

>> Egyéb2009-08-28

Sokan érdeklődtek h milyen egy GT-t vezetni! Hát sok tapasztalatom még nincs,de amit Pécstől-Budapestig tapasztaltam azt megosztom veled kedves olvasó:

Beszállás után egyből feltűnik,h nagyon sportos vezetési pozícióban találja magát az ember! Nagyon tartanak az ülések,és a kormány is rendkívül sportos fogású. Már ahogy elindultam éreztem az autón h van bőven ereje. 6-os főúton jöttem vele haza és elég sokat kellett vele előzgetnem. Rendkívül nyomatékos a motor,soha nem kellett visszaváltanom ha előzni akartam. A futóműve sokkal keményebbre van hangolva mint a 156SWnek volt. Ez feszes, szerintem pont jó!
Dunaújvárosnál végre rámentem a pályára és kipróbáltam a tempomatot is, tökéletesen vizsgázott. 140 km/h--nál a számítógép 5,1l átlagfogyasztást mutatott és amíg hazaértem a teli tankolt autó üzemanyag mutatója nem is nagyon ment lefele 180 km alatt! Tehát a fogyasztásra nem lesz panasz! :)))))
Sportos,gazdaságos és az első csajozásig kb 1 perc 20 másodpercig kellett várni és már integettek is a pécsi lányok! :)))))))))))))

Szóval eddig nagyon tetszik!!!