Mutasd

>> Egyéb2015-06-29

TarP kartársnál :-)

 
>> Egyéb2012-11-29

Fájó szívvel, de csak előre nézve és keresve az újabb kihívásokat ma eladtam a gépszörnyet! jó kezekben lesz!! marad az AlfaAmore táborában :-) gratulálok az új tulajdonosnak, jó választás volt! :-)

 
>> Egyéb2012-11-03

Az idei utolsó KÚL túra után az autó a jól megérdemelt kézi mosatás után a garázsban tér téli álomra. A megvásárlás óta a hazaúttal együtt összesen ~3450 km került az autóba. Az aktuális szíjak, szűrők és olaj cseréjén kívül másra nem volt szükség, minden hibátlanul működött! :-) (km óra állása: 50.686 km)

 
>> Esemény2012-10-07

A kedvenc találkozómra természetesen a GT-vel mentem, hiszen a reptér csábításának tudtam, hogy nem lehet majd ellenállni. Ezzel a gépszörnnyel igazi élvezet volt minden megtett km és a 2-3 gyorsulás is, természetesen remek eredménnyel. Csörivel a hazaút igen dinamikusra sikerült, ezért is szeretem, ha ő megy elől! :-) Menetidőt inkább nem írok, az is elég, hogy kis feleségem elszörnyűlködött rajta :-)

 
>> Autóápolás2012-10-01

A hétvégén picit elidőztem a kerekekkel a felnitisztítás jegyében. :-) Egy régi fogkefe csodákra képes. :-)

 
>> Egyéb2012-09-23

ma picit megjárattam a gépszörnyet és ismét rájöttem, hogy miért szeretem :-)

 
>> Egyéb2012-07-10

Névnapom alkalmából kis feleségem meglepett két gyári rögzítő hálóval.
Szuper! Nagy az örm! A hétvégén be is kerül az autóba. :-) (kerül egy a csomagtér aljára és egy az ülés mögé is, a kalaptartón már volt :-))

 
>> Egyéb2012-07-05

Sajnos a bal oldali emblémát végül cserélni kellet. A szalonban a régi, ismét szétvált alumínium lóhere helyett adtak egy újat, amelyet most sebészi precizitással, finom mozdulatokkal a sárvédő ívéhez igazítva úgy tűnik sikeresen felragasztottam. Még a kislányunknak is tetszik. Már csak az alumínium tükörborítás cseréje maradt. :-)

 
>> Egyéb2012-07-01

Bár elsőre tökéletesnek tűnt az új alumínium QV embléma íve és a gyári ragasztó minősége, de egy hét után a gépszörnyet a barlangból elővéve vettem észre, hogy elengedte a ragasztó. A háromszög fekete műanyag alapja ugyan tökéletesen odaragadt a sárvédőre, de arról levált az alumínium lap. Sajnos teljesen le kellett vennem és új ragasztóval visszaragasztani a fekete alapjára. Most tökéletesnek tűnt, remélem holnapra nem jön le, mert akkor vissza kell majd vinnem a komplett emblémákat és kérnem kell helyettük újakat! :-)

 
>> Egyéb2012-06-25

Tegnap felkerült az új formátumú (alumínium) négylevelú lóhere. Szép alumínium háromszög alapra került a zöld négylevelű lóhere. Jó újítás, mert így az acélkék színhez is jól megy embléma.